Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Bad Hofgastein - Ski amade

Távolság Budapesttől:
Forgalom nélkül 5 óra 40 perc, távolság 636 km
Síterep weboldala:
 
Magasság:
859 - 2300 m
Szintkülönbség:
1441 m
 
Síliftek száma:
18
Kabin:
6
Álló:
8
Ülő:
4
 
Síbérletárak 2017/2018 főszezon:
Síbérlet árakat itt talál: http://www.skigastein.com/de/preise-zeiten/winter/tageskarten
Hóréteg vastagsága:
0-70 cm
Utolsó havazás dátuma:
2017-04-10
Webkamera
Bad Hofgastein - Ski amade
 
Sípályák hossza:
85,7 km
Fekete:
2,6 km
Vörös:
52,5 km
Kék:
30,6 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
-
 

Bad Hofgastein a Gastein-völgy legkorszerűbb idegenforgalmi infrastruktúrájú üdülőhelye. A hangulatos városka a völgy legszélesebb és legnaposabb részében, 85o m tengerszint feletti magasságban fekszik. Rendkívül megkapó, mutatós városképe valódi alpesi hangulatot áraszt, sétálóutcáit pedig számos kis üzlet, étterem és panzió szegélyezi.

Bad Hofgastein

A városközpontban teljesen új kongresszusi és terápiás központ található, melyet gyönyörűen gondozott és árnyas sétaösvényekkel behálózott 120.000m2-es park vesz körül. Lovaglás, tenisz-, golf-, minigolf- és squash-lehetőséget találhatunk a közelben. Hivatásos alpesi túravezetőt bérelve nyaranta gyönyörű magashegyi túrákat tehetünk a környék gleccservölgyeiben és mászható csúcsain.

Bad HofgasteinTélen is mozgásban

Bad Hofgastein közvetlen környékén és a Gastein völgy síközpontjainak területén remek sípályákat találunk mintegy 2oo km összhosszúságban, közöttük pedig 5o sílift segíti a "közlekedést". A völgy három városkája Bad Gastein, Bad Hofgastein és  Dorfgastein egymással szoros kapcsolatban áll, gyakorlatilag egymástól alig szétválaszthatók. Tesztelje a völgy összes pályáját, és válassza ki az Önnek leginkább tetszőt! A sportgasteini völgyben és a helyi síközpontban jól karban tartott pályák várják sífutás és a téli jogging hódolóit, de korcsolya- és curlingpálya is működik a helységben. Sportolásban megfáradt tagjainkat kényeztessük a Gyógyászati Központ termálvizes medencéiben, szaunájában és szoláriumában! A sípályák általában december elejétől április közepéig tartanak nyitva.

Bad HofgasteinA környék látnivalói

Íjászterep Waldgasthof Angertalban, öko-farm és bio-sörgyár Schmaranzgutban, a helyi Miasszonyunk-plébániatemplom 15o7-ből származó barokk oltára, a Weitmoserschlössl-kastély kiváló éttermével, a Pyrkerhöhe szállótól nem messze levő madárles-sétány, a lenyűgöző Gadaunerni szakadék, a Höhe Tauern nemzeti park, és a Bad Gastein közelében levő Gasteini Gyógyalagút (Gasteiner Heilstollen). További látnivalók itt találhatók.

Síbérlet árak

Hozzászólások