Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Annaberg

Távolság Budapesttől:
3 óra 33 perc forgalom nélkül, 344 km
Síterep weboldala:
 
Magasság:
800 - 1400 m
Szintkülönbség:
600 m
 
Síliftek száma:
9
Álló:
3
Ülő:
6
 
Síbérletárak 2017/2018 főszezon:
Síbérlet árak itt: http:/www.annaberg.info/data/_annaberg/mediadb/cms_mime/%7B1d52e38b-5ac1-68dd-9d37-09e37014a00e%7D.pdf
Hóréteg vastagsága:
Nincs adat
Utolsó havazás dátuma:
2017-03-19
Webkamera
Annaberg
 
Sípályák hossza:
20 km
Fekete:
4 km
Vörös:
7 km
Kék:
9 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
-
 

Annaberg, a családi síterület, síparadicsom kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Annaberg az alpesi Mostvierteben minden igényt kielégítő síterület: fantasztikus pályaviszonyokkal, biztos hóval, síiskolával, síkölcsönzővel, hangulatos síkunyhókkal, de mindenekelőtt a minden kívánságnak megfelelő pályákkal várja vendégeit.

Családbarát síiskolaA családok számára ideálisak a gyermekpálya könnyű lejtői, míg természetesen a sportos apuka is megtalálja a számára megfelelő pályát. Rutinos síelők és snowboardozók a FIS-verseny pályán vagy akár a buckapályákon tesztelhetik sítudásukat. Gyermekeik pedig a legjobb kezekben vannak a síiskolában, ahol oktatók gondoskodnak a leendő kis és nagy síbajnokokról.

Az Annabergbe látogató síelők nagyra értékelik, hogy Annaberg az egyik legjobb ár-érték arányú síterület Ausztriában. És ami a havat illeti: ha Holle Anyó nem rázza eléggé dunnáját a hóágyúk éjjel-nappal bevethetőek.

Annabergben a síelésen kívül számtalan időtöltési lehetőséget kínálnak az ide látogatóknak: sífutás, túrázás, curling, hótalpas kirándulás, de akár lovasszánnal is bejárhatják a környéket, és a hangulatos hüttékben csillapíthatják éhüket, szomjukat a hosszú sportolással, kikapcsolódással töltött nap után.

Annaberg ülőliftAz annabergi síterepen 2 négyszemélyes ülőlift (mozgó járdával), 1 kétszemélyes ülőlift, 3 húzófelvonó, 1 gyakorlólift a Gyerekországban és egy fedett mozgó járda szállítja a síelni vágyókat a 9 km könnyű, a 7 km közepes és a 4 km hosszúságú nehéz lesiklópályához, valamint a 9 km könnyű, 5 km közepes és 6 km nehéz sífutópályához.

Amiről még jó, ha tudunk:

Családi síbérletek kímélik a pénztárcát,  és tudni kell azt is, hogy 6 éven aluli gyermekek- érvényes bérlettel rendelkező szülő kíséretében- ingyen síelhetnek.

Annaberg és Mitterbach mindössze négy óra alatt megközelíthető Budapesttől. A két síterep sok figyelmet és pénzt fordított az elmúlt években a minőség és a kényelem növelésére. A modern felvonók chipkártyával, így érintés nélkül működnek. A sípályák tökéletesen karbantartottak és a hóágyúrendszert is kibővítették. A két síterület közös vonása a barátságos légkör, az otthonos szálláshelyek és a hangulatos alpesi kunyhók, amelyekben ínycsiklandó helyi finomságokkal várják a megfáradt síelőket.

A kényelmesebb parkolás érdekében nemrégiben felújították a Reidllifteknél található parkolókat, a pályák szuper minősége érdekében új ratrakokat vásároltak és bővítették a hóágyú rendszert is, valamint a Gyerekország új 60 méteres varázsszőnyeggel gazdagodott.

Síbérlet árakért ide kattintson!

Hozzászólások