Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Brandnertal

Távolság Budapesttől:
7 óra 58 perc forgalom nélkül, távolság 868 km km
Síterep weboldala:
 
Magasság:
904 - 2000 m
Szintkülönbség:
1096 m
 
Síliftek száma:
14
Kabin:
3
Álló:
6
Ülő:
5
 
Síbérletárak 2017/2018 főszezon:
https://www.vorarlberg-alpenregion.at/en/brandnertal/lifts/prices-winter/day-multi-day-tickets/
Hóréteg vastagsága:
10-80 cm
Utolsó havazás dátuma:
2017-04-03
Webkamera
Brandnertal
 
Sípályák hossza:
75 km
Fekete:
3 km
Vörös:
30 km
Kék:
22 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
20 km
 

Brandnertal

A Brandnertal-völgyben található Brand és Bürserberg falvakhoz csatlakozó síterepeket nevezzük Brandnertalnak.

Brandban és Bürserbergben, ezekben a romantikus hegyi falvakban megtalálhatunk mindent ami a pihenéshez, szórakozáshoz, feltöltődéshez szükséges. Az aktív pihenés kedvelői és a természet szerelmesei ugyan úgy megtalálják számításaikat mint a családok, akiket tárt karokkal várnak a Brandnertal völgy településen.

BrandnertalA két falu síterepét ingyenes buszjárat köti össze és így 55 km sípályát és 20 km sífutópályát tudhatnak magukénak melyek  890 és 2000 méter között terülnek el. A pályák 75 %-a hóágyúzható, ennek köszönhetően áprilisig várják a síelőket. Főleg családosok látogatják ezeket a síterepeket, mert gyermekeknek óriási kedvezményeket nyújtanak, de a gyakorlottabb síelők /snowboardosok off piste lehetőségeket és half pipe-ot is találnak. A síterepen 14 felvonó köztük két kabinos lift és egy ingajáratú felvonó szolgálja ki az ide érkezőket. Brand városkában gyermekjátszótér  és síiskola is várja a kicsiket. A síterep nyitását december elejére tervezik, és várhatóan egészen április elejéig csúszhatunk Brandnertal  pályáin.

Vorarlberg egyik leghosszabb Snow & Fun Park-ja került itt kialakításra. Négy szánkópálya is rendelkezésre áll, még éjszakai szánkózásra is van lehetőség!

Síelés után vagy a pihenőnapokon lehet korcsolyázni, kutyaszánozni, hótalpas túrázni és a havas világban kilovagolni is nagyszerű élmény!

Érdemes utánajárni a Brandnertal kártya előnyeinek, mert könnyen bebizonyosodhat, hogy megéri kiváltani!

Síbérlet árak itt

Brandnertal

BrandnertalBrandnertal

 

 

 

 

 

 

 


Hozzászólások