Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Annaberg - Lungötz - Dachstein West

Távolság Budapesttől:
5 óra 20 perc forgalom nélkül, 534 km
Síterep weboldala:
 
Magasság:
780 - 1620 m
Szintkülönbség:
840 m
 
Síliftek száma:
29
Kabin:
3
Álló:
8
Ülő:
18
 
Hóréteg vastagsága:
Nincs adat
Utolsó havazás dátuma:
2017-04-04
Webkamera
Annaberg - Lungötz - Dachstein West
 
Sípályák hossza:
77 km
Fekete:
7 km
Vörös:
63 km
Kék:
7 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
-
 

Annaberg Lungötz csak 60 km-re fekszik Mozart városától Salzburgtól. Nyáron madarak csiripelnek a virágokkal tarkított réteken és kis hegyi patak csörgedezését hallgathatjuk amíg a hihetetlenül zöld erdőkben túrázunk, és gyönyörködünk a környező hegyek panorámájában. De télen a völgy és a hegyek új életre kelnek, és a hó uralja a területet; kezdődhetnek a havas sportok.annaberg lungötz

Annaberg LungötzAnnaberg Lungötz a Dachstein-West sírégió része, így az itt megváltott bérletekkel besízhetjük az egész területet. A több kisebb síterepből összeálló pályarendszeren 30 húzó-, 14 ülőlift és 8 kabinos felvonó várja a sízőket, akik 12 km könnyű, kék; 125 km közepesen nehéz, piros pályán és 15 kilométernyi fekete, nehéz pályán tesztelhetik tudásukat. 

Annaberg - Lungötz - Dachstein West síterep

"Tiszta szórakozás!" pályán és pályán kívül Dachstein West Síterepen

14 "szórakoztató-pálya", professzionálisan kialakított hópark és tökéletes sípályák várják a sportolni vágyókat. Vonzó csomagajánlatokkal, újításokkal, mint a "Geocaching", és a legjobb és legbarátságosabb hüttékkel a pihenés csodálatos lesz!

Rengeteg szórakoztató eseményt, versenyt szerveznek a fun-pályákra és a hatalmas hóparkba a Dachstein West síterepen (Gosau-Russbach-Annaberg). A "Marcel Hirscher-- Verseny" során egy sí-szupersztár nyomdokain haladhat. A szlogenük szerint: "Tiszta szórakozás! Pályán és pályán kívül" több programlehetőséget kínálnak pályán kívül is.

Annabergben ingyen síbuszok, modern hóágyú rendszer és lovasszánok várják az ide látogatókat. Lungötzben pedig minden szerdán és pénteken 19 és 21.30 között eseti sízésre is van lehetőség a kivilágított pályákon. De kivilágtott szánkó pálya, 22 km túra útvonal, várja az ide érkezőket az ingyenes síbuszok és a lovasszánok mellett.

Lammertal völgy sífutópályaA Salzburgi régióban Lammertalban és Neubachtalban és a Postalmon kb. 130 km hosszúságban találhatunk gondosan kezelt sífutópályákat, melyekenÖn képes lesz tökéletesen élvezni a nyugalmat a szinte érintetlen természetben. Lammertalban kivilágított sífutópályát találunk mintegy 10 km hosszúságban. A síterepek között a síbuszok Annaberg guest card-dal ingyen használatba vehető.

A szezon a tervek szerint december 3-án indul és 2017. április 2-ig tart. A felvonók 9 és 16 óra között üzemelnek.

Ha Annabergben járnak érdemes ellátogatni Salzburgba is. Összegyűjtöttük Salzburg látnivalóit utazásuk tervezésének megkönnyítéséhez.

Hozzászólások