Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Fieberbrunn

Távolság Budapesttől:
forgalom nélkül 5 óra 40 perc, a távolság 613 km
Síterep weboldala:
 
Magasság:
830 - 2020 m
Szintkülönbség:
1190 m
 
Síliftek száma:
70
Kabin:
29
Álló:
22
Ülő:
19
 
Síbérletárak 2017/2018 főszezon:
Síbérlet árak itt: http://www.schneedorado.at/
Hóréteg vastagsága:
Nincs adat
Utolsó havazás dátuma:
2015-04-07
Webkamera
Fieberbrunn
 
Sípályák hossza:
270 km
Fekete:
18 km
Vörös:
112 km
Kék:
140 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
-
 

FieberbrunnAusztria Tirol tartományának szívében található Fieberbrunn a 2015/16-os szezontól a Saalbach-Hinterglemm-Leogang sícirkusz részévé vált, ezáltal közel 300 km-nyi sípálya érhető el, anélkül hogy járműre szállnánk: csupán csúszással vagy felvonók használatával.

Közvetlenül Fieberbrunntól két kabinossal vághatunk neki a hegyeknek és egészen 2020 m magasságig juthatunk fel, ahol fantasztikus panorámában gyönyörködhetünk, a Kitzbüheli Alpok látványa lenyűgöző.

Szigorúan véve közel 40 km sípálya Fieberbrunnsíelhető be Fieberbrunn közelében, de a kabinos átkötéseknek köszönhetően oda-vissza gyorsan és kényelmesen Saalbach-Hinterglemm pályáira juthatunk.

A közeli sípályák között egyaránt található könnyű, kezdőknek való és haladóknak örömet okozó pályák. Emellett jelentős a freeride terület, még freeride versenyeket is szoktak itt rendezni.

A Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn síközpontban 5 snowpark található, mind a kezdők, mind a profik hódolhatnak kedvtelésüknek. Ki lehet próbálni a sebességmérő pályát, a szlalompályát, sőt, készíthetünk saját mozit a csúszásunkról. Lehetőség van éjszakai síelésre, még kivilágított szánkópálya is várja azokat, akiknek a napközbeni sportolás után még marad erejük. Lehet hófánkozni, bobozni síelés után vagy a pihenőnapon. Több, mint 110 km-nyi kitűnően gondozott sífutópálya várja a sportolókat.

Természetesen bőséges a választék hegyi túrákból és hótalpas túrákból is.

A síterep a szezon kezdést 2016 december 2-ra, míg a szezon zárását 2017. április 2-ra terevezi.

Síbérlet árak itt

 

FieberbrunnFieberbrunn

Fieberbrunn

 

 

 

 

 

 

 


Hozzászólások