Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Flachau - snow space - Ski amade

Távolság Budapesttől:
forgalom nélkül 5 óra 6 perc, 522 km km
Síterep weboldala:
 
Magasság:
927 - 2014 m
Szintkülönbség:
1087 m
 
Síliftek száma:
44
Kabin:
11
Álló:
17
Ülő:
16
 
Síbérletárak 2017/2018 főszezon:
Síbérlet árak itt: http://www.flachau.at/en/ski-ticket-prices.html
Hóréteg vastagsága:
20-100 cm
Utolsó havazás dátuma:
2017-04-10
Webkamera
Flachau - snow space - Ski amade
 
Sípályák hossza:
146 km
Fekete:
5 km
Vörös:
85 km
Kék:
30 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
26 km
 

flachau

Flachaut Salzburg tartományban, a Salzburgot Villachhal összekötő A10-es autópálya mellett találjuk.

Flachau a Ski Amadé tagja, ennek közepén fekvő legnagyobb síterep, s a síszövetség 860 km-nyi pályájából több, mint 100 kilométernyit tudhat magáénak. Széles, kitűnően gondozott pályák jellemzik, ahol a kezdő, a haladó, a hobbisíelő, a családok és az idősebb sízők is élvezik a síelést és a hozzá tartozó programokat, lehetőségeket. A snowboardosokat két snowpark is várja.

FlachauAbszolút hóbiztos téli üdülőhely, mivel a kiépített 280 hóágyú és az azokat ellátó 5 víztározó 100%-ban képes műhóval lefedni a pályákat, ráadásul erre mindössze 10 óra elegendő mínusz 4-5 fokban!

Hermann Meier szülőföldje nagyon népszerű edzőközpont az osztrák és a nemzetközi síversenyzőknek egyaránt. Emellett az elmúlt években hírességek (sportolók, politikusok, művészek) nemzetközi találkozóhelyévé vált.

 

Flachau

Nem véletlenül nyert már számos nemzetközi díjat a síterep, legutóbb a 2013/14-es szezonban a Legjobb Síterep összevont díját több kategóriagyőzelemmel együtt. Fix rendezője a Sí Világkupa egyik fordulójának. Az idei szezonban az AUDI FIS Női Sí Világkupa verseny január elején kerül megrendezésre.

Természetesen ingyenes síbuszjárat üzemel a terepen.

 

 

FlachauSíelés mellett bobozhatunk, felejthetetlen élmény a téli Flachau feletti siklás. Lehetőség van a segway, a snowbike és a fatbike kipróbálására is, de aki biztosabban érzi magát 4 keréken, az quadozhat is. 4 szánkópálya várja a vidám családokat, barátokat, hótalpas túrákat lehet tenni, túrasízni, lovasszánozni, curlingezni, jeget mászni, sítúrázni - gyakorlatilag szinte nincs olyan téli outdoor tevékenység, amit ne lehetne Flachauban kipróbálni! Este pedig a termálfürdőben ellazulni, megpihenni, regenerálódni...

Flachau-ban és környékén 260 km tökéletesen előkészített sífutópálya vár ránk, hogy úgy érezhessük, testünk, a hó és a környező táj eggyé olvad. Válasszunk edzettségi szintünknek, kedvünknek, időnknek megfelelő pályát, és legyünk elégedettettek saját teljesítményünkkel!

A síterep 2016. november 18.-ra a nyitást, 2017. április 17-re a szezon zárását tervezi.

A sífutópályák hosszáról, nehézségi szintjéről, és a megtételéhez szükséges időről itt tájékozódhat.

Síbérlet árakat itt talál

FlachauFlachau

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások