Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Galtür / Paznaun-Ischgl

Távolság Budapesttől:
forgalom nélül 7 óra 35 perc, 835 km
Síterep weboldala:
 
Magasság:
1600 - 2300 m
Szintkülönbség:
700 m
 
Síliftek száma:
10
Kabin:
1
Álló:
3
Ülő:
6
 
Síbérletárak 2017/2018 főszezon:
Síbérlet árak itt: http://www.galtuer.com/en/active/ski-winter/prices-operating-hours/ski-passes
Hóréteg vastagsága:
25-115 cm
Utolsó havazás dátuma:
2017-04-10
Webkamera
Galtür /  Paznaun-Ischgl
 
Sípályák hossza:
43 km
Fekete:
12 km
Vörös:
26 km
Kék:
5 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
-
 

GaltürTirolban a Paznaunon keresztülfutó völgy két főbb állomása Paznaun mellett Ischgl és a Vorarlberg közelében fekvő Galtür.

Lehetőség van csak a Silvaparkban használható bérletek megvásárlására is, de érdemes kihasználni a teljes régióra érvényes Skipass Silvretta-t, amihez Ischgl 235 km, Galtür 43 km, Kappl 40 km, See 33 km hosszúságú sípályája tartozik.

 

GaltürGaltür maga 40 km-nyi pályája is igen széles választékot kínál a síelőknel, snow-boardosoknak. 6 "szektorra" osztható a terület:

- két szektort kiemelten a gyerekek számára fejlesztettek (a Zwergerlwelt szektorban az igazán kicsik oktatásán, szórakoztatásán van a hangsúly, Abenteuerland szektorban a nagyobbak kalandvágyára építenek az alagutak, hullámok, mesebeli erdő segítségével, közben a terepen élő állatokat is megismerhetik, közlekedési szabályokat is elsajátíthatnak és akadálypályán is lecsúszhatnak.)

Galtür- az Actionparkban sok attrakcióval találkozhatunk

- a Heldenreich szektor profiknak ajánlott: sziklák felett ugorhatunk, megtanulhatjuk a lavina jeladó használatát és pályák kívüli területeket hódíthatunk meg.

- a Pistenparadies magát a sípályarendszert fedi le

- a High & Nordic pedig a sífútók, sítúrázók és hótalpas túrázók szektora.

GaltürA szezon újdonsága egy új kabinos felvonó, a Breitspitzbahn megépítése, melynek köszönhetően új sípályát is kialakítottak. Ezen kívül fejlesztették a hóágyúrendszert is.

Hangulatos esti sízésre szerdánként van lehetőség.

Síelésen kívül is nagyon sok dolgot tehetünk Galtürben: kipróbálhatunk egyéb sportokat (pl.: tenisz, bowling, falmászás), lazíthatunk a medencében, ellátogathatunk az Alpináriumba.

A síterep hivatalos nyitását 2016. december 9-re tervezik és a szezon az időjárástól függően akár április végéig is tarthat.

Síbérlet árak itt

Galtürgaltür

Galtür

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások