Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Gerlitzen Alpe

Távolság Budapesttől:
forgalom nélkül 4 óra 58 perc, 562 km
Síterep weboldala:
 
Magasság:
1000 - 1911 m
Szintkülönbség:
911 m
 
Síliftek száma:
17
Kabin:
1
Álló:
7
Ülő:
9
 
Síbérletárak 2017/2018 főszezon:
Síbérlet árak itt: http://www.gerlitzen.com/en/prices/multi-day-ski-passes.html
Hóréteg vastagsága:
Nincs adat
Utolsó havazás dátuma:
2017-04-07
Webkamera
Gerlitzen Alpe
 
Sípályák hossza:
53,8 km
Fekete:
3,3 km
Vörös:
27,8 km
Kék:
10,5 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
12,2 km
 

Gerlitzen

GerlitzenA közlekedési szempontból nagyon könnyen megközelíthető Gerlitzen 1.911 m magas hegytetője messziről látszik Karintiában. A sícentrum a varázslatos Ossiachi-tó fölé emelkedik, gyönyörű panorámát nyújt a síelőknek.

Gerlitzen Alpe legjobb tulajdonságai közé tartoznak a széles pályák és a szinte állandó napsütés. A Kärntner Pistengütesiegel által "Welcome Beginners" kategóriában tanúsított és díjazott Gerlitzen igazi családi síterep, ideális a gyerekek és a kezdők, újrakezdők számára. Ausztriában mindössze 11 síterep felel meg ennek a szigorú minősítésnek. A hírnévhez hozzájárultak a professzionális síiskolák és síkölcsönzők és Bino maci is, a lejtők kedvelt kabalaállata.

Gerlitzen

GerlitzenModern síliftek, valamint a legújabb hóágyú-technológia garantálja az élményt nyújtó síelést az időjárástól függően általában áprilisig.

A Gerlitzen Freeride-Area és a Freestyle-Park a Klösterleabfahrt II csúcsánál mindazt kínálják, amitől megdobban a snowboardosok és a fun parkokat kedvelők szíve – erdei utak, hófalak, curved box, XXL-Kicker, korlátok és szűzhavas pályák... és mindez gyerekeknek is!

A tavalyi szezontól egy új, minden kényelemmel felszerelt hatüléses lift szállítja a sportolókat a Wörthi-tótól a csúcsra.

A síterep nyitását 2016. december 3-ra, míg a szezon zárását 2017. április 2-ra tervezik.

A környék látnivalóit itt találja.

Síbérlet árakat itt talál

Hozzászólások