Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Innerkrems

Távolság Budapesttől:
forgalom nélkül 5 óra 15 perc, 511 km
Síterep weboldala:
 
Magasság:
1500 - 2128 m
Szintkülönbség:
628 m
 
Síliftek száma:
9
Álló:
2
Ülő:
7
 
Síbérletárak 2017/2018 főszezon:
Síbérlet árak itt: http://www.innerkrems.at/skipasspreise-skiregion-kaernten.html
Hóréteg vastagsága:
Nincs adat
Utolsó havazás dátuma:
2017-03-20
Webkamera
Innerkrems
 
Sípályák hossza:
61 km
Fekete:
3,6 km
Vörös:
28,8 km
Kék:
3,6 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
25 km
 

Innerkrems

InnerkremsInnerkrems terepe Karintia, Stájerország és Salzburg tartomány találkozásánál fekszik, az A10-es (Salzburg-Villach) autópályától nem messze.

1467 méter magasan fekszik a település, a sípályák felette helyezkednek el. Hagyományokkal rendelkező alpesi kis falu, pályáin edzenek a világkupa versenyek legjobbjai is, a horvát síválogatott állandó bázisa, s itt található az osztrák síszövetség egyik edzéscentruma is. A versenyzők számára külön pályákat tartanak fenn, így a síelők, snowboard-osok zavartalanul hódolhatnak kedvtelésüknek. Népszerű magyar vonatkozású versenyeket is szoktak itt rendezni.

Freeride zóna és funpark is tartozik a terephez.

InnerkremsNemcsak gyerekeket várnak síoktatásra, hanem felnőtteket is az újrakezdő szinttől egészen a szuperhaladóig. Ezen felül snowboardoktatás, nordic fitness és vezetett túrák várják az ide látogatókat. A gyerekeknek Bobo, a pingvin szolgáltat nap, mint nap valamilyen váratlan élményt. 4 éves kor alatti lurkót lehetőség van félnapos síelés és félnapos játék programra is befizetni. Családok számára az Innerkrems pályái már régóra klasszikus síterepnek számítanak.

Innerkrems

Komoly sífutóélet van errefelé, Ausztria egyik legszebb magaslati sífutópályája (ráadásul kitűnően gondozott) található Schönfelden.

Aprés ski: szánkózás (akár este kivilágított szánkópályán), téli túrák, lovaglás, korcsolyázás, curling, hótalpas kirándulás, sítúrázás (akár éjszakai holdfénytúra keretében).

A 2016/17-esw szezon 2016. december közepén kezdődött, és a tervek szerint 2017. március 26-ig tart.

Néhány környékbeli látnivaló itt

Síbérlet árak itt

InnerkremsInnerkrems

Innerkrems

 

 

 

 

 

 


Hozzászólások