Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

A hétvégétől fent leszel egy hétig - Snowattack

2011-01-26 14:24:00

Még nem késő! Gyors szabadság igénylés (vagy felmondás :-)))) ), szálláskeresés, pakolás, kocsiba vágódás éééés indulás ! 2011. január 29-től február 5.-ig Snowattack.

A Snowattack Európa legnagyobb sí- és snowboard fesztiválja, mely új kategóriát teremtett a szórakozatásban. Egy francia síterep ahol több a magyar szó mint a francia. Egy teljes hét a sport és a reggelig tartó partyk jegyében, világhírű fellépőkkel és több ezer fiatallal, akik mind ugyanazért vannak ott.

Egy hely ahol napközben a sízés, snowboardozás kielégíti az adrenalinfüggőket, és este a hajnalig tartó bulik várják a szórakozni, barátkozni, bulizni vágyókat.

Pihenj meg napközben az OTP Junior Teraszon, ez az a hely, ahol csúszás közben is lazíthatsz egy kicsit. Le sem kell csatolnod, akár így is élvezheted a szikrázó napsütést a hegyoldalban. Telepedj le a nyugágyakra egy pohár forralt borral a kezedben, napozz, lazulj, regenerálódj, és közben hallgasd meg, hogy a Snowattack DJ-i hogyan muzsikálnak a hóban.

Nokia Party Aréna pedig este 21 órától hajnali háromig  vár téged, ahol a Snowattack Nagyszínpada, egy 1100m2-es partysátor, vár ahol hatalmas bulik és koncertek szórakoztatják az éjjeli baglyokat. Vának Téged minden este, hiszen itt buliznak a legjobb csajok és a legmenőbb srácok, egyszóval mindenki, aki igazán jól akarja érezni magát.

A sátorban Xbox 360 konzolokon a legújabb játékokat próbálhatod ki. Versenyezz a haverokkal, vagy mutasd meg a csajoknak, milyen királyul nyomod a virtuális világban.

Szépítgetés by Schwarzkopf – fodrászsarok, szépségszalon, ahol ügyes kezek még a legmásnaposabb arcodat is bulibaráttá alakítják!

Idén minden estének más hangulatot adunk, gyere el minden este és ámulj, idén kik jönnek szórakoztatni téged!

A Snowattack egyedülálló a hazai fesztiválpalettán és nem csak a különleges helyszín miatt, hanem mert egyszerűen nem lehet beskatulyázni ....  a zenei stílusok jól megférnek egymás mellett, legyen az Break Beat, Progressive, House, Club, R'n'B, Hip-Hop, Funky, Retro ...

És hogy kik azok akik megrengetik a hegyeket, megtörik az alpesi csendet és a garantált lavinaindító bulikról gondoskodnak?

Csekkold le, hogy ugyanúgy muzsikálnak-e a hóban, mint a pultban...

A két síterep ahol sízhettek: Puy St Vincent és Vars.

További információ Puy St. Vincentr-ről.

További információ Vars-ról.

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.