Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Az idei szezon újdonsága, a következő szezon menő felszerelése

2011-03-12 18:34:00

Bemutatjuk a mindent tudó androidos síszemüveget.

A Recon és a coloradoi Zeal Optics legújabb közös „találmánya” a világ első GPS-szel felszerelt fejre helyezhető szerkezete, vagyis a modern androidos síszemüveg. A következő szezonokban elképzelhetetlen lesz, hogy a menő riderek ne ebben a vadonat új szemüvegben csússzanak. Lássuk a részleteket.

androidos síszemüveg

Az okos optikát, az egyszerű ábrákat, melyek gyorsan követik a környezet változásait, szemből teljesen diszkrét, nem feltűnő síszemüvegbe rejtették mely a periférikus látást egyáltalán nem zavarja. E modern síszemüveg mutatja pillanatnyi sebességünket, a hosszúsági és szélességi fokon való elhelyezkedésünket, tengerszint feletti magasságunkat, a már megtett út hosszát, a két pont (indulási és jelenlegi) közti különbséget, pontos időt (stopper üzemmódban is), hőmérsékletet. Valamint a világon egyedülálló szemüvegként GPS-szel, USB csatlakozóval és ingyenesen letölthető felhasználóbarát software-rel rendelkezik. Ugyanúgy mint egy sportautó műszerfala, vagy mint egy harci repülő műszerei, a lenyűgöző adatok csak akkor mutatják meg magukat, ha a szemüveg viselője látni akarja őket. Biztonságos, okos, szórakoztató mindez egyben, a szezon legütősebb szemüvegében. A világ első és egyetlen szemüvege melyben összeolvadtak a fenti tulajdonságok a TrueStats.

Képzeld el a 3D-s sebesség és távolság mérését az alpesi környezetben, statisztika, mérések X, Y és most a függőleges Z pont között… ez mind a TrueStats-ban. Most már a kombinált mérések sem tartanak néhány pillanatnál tovább. A két típusban kapható szemüvegek védenek a szemet bántó fény ellen, lencséi párásodást gátló anti-fog eljárással kezeltek, alkalmazkodnak a bukósisakokhoz, és széles látószöget biztosít a keretük. Ez az olcsóbb változat, mely 429 kanadai dollárba kerül. A további extrákkal ellátott síszemüveget 539 kanadai dollárért vesztegetik.

androidos síszemüvegEzért az árért ugye megkapjuk a mindentudó szemüveget, melyhez azért még tartozik egy két extra. Így a 275 grammos szemüveghez tartozéka színes mikro LCD display, google maps elérés, újratölthető lítium-ion elem, mely 6-8 órás használati időt enged, angol és francia nyelvű felhasználó program stb.

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.