Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

7 síterep közös síbérlete Alsó-Ausztriában

2011-10-14 11:14:00

„Síelés bármikor, bárhol” = Wintercard

„Wintercard“ a flexibilis felvonókártya

Alsó-Ausztria kiváló síparadicsomai – Annaberg, Hochkar, Mönichkirchen, Ötscher, St. Corona, Zau[:ber:]g Semmering és Gemeindealpe Mitterbach– felismerték a síelők változatosság iránti igényét!

Ezért a 2011/2012-es téli szezontól kezdődően bevezetik az új Wintercard Niederösterreich síbérletet. Ez az átruházható síbérlet a téli szezonban tetszés szerint használható 3 vagy 5 napon át mind a 7 síterületen, a „Síelés bármikor, bárhol” mottónak megfelelően.

A kiváló alsó-ausztriai síparadicsomok a tartománnyal együttműködve kifejlesztettek egy rugalmas és egyszerűen használható síbérletet, amelynek neve „Wintercard Niederösterreich”. Az új kezdeményezés elsődleges célja, hogy megkedveltesse a télisportokat a kezdőkkel és az újrakezdőkkel. A Wintercard Niederösterreich a téli szezon tetszés szerinti 3 vagy 5 napján használható fel az Annaberg, Hochkar, Mönichkirchen, Ötscher, St. Corona, Zau[:ber:]g Semmering és Gemeindealpe Mitterbach síterületeken. Így a vendégek egyetlen síbérlettel 98,5 kilométernyi sípályát és 39 felvonót használhatnak tetszés szerint. Ezen kívül a Wintercard Niederösterreich síbérletet még át is lehet ruházni, így akár több személy is használhatja. A Wintercard Niederösterreich kapható mind a 7 síparadicsom pénztáraiban. Az új síbérletnek köszönhetően a téli sportokat kedvelők bármelyik síterületen használhatják a felvonókat anélkül, hogy újra sorba kellene állni a pénztáraknál. A Wintercard Niederösterreich azonban természetesen tetszés szerint akár egyetlen síterületen is felhasználható.

wintercard

 Az ideális ajándék

Saját magunknak, barátoknak vagy barátnőknek, szülőknek vagy gyermekeknek, de akár a legjobb üzleti partnereknek is ideális ajándék a Wintercard Niederösterreich, ez a rugalmas, átruházható síbérlet, akár karácsonyra is. Ha szeret síelni, snowboardozni vagy szánkózni, akkor a Wintercard Niederösterreich kártyával kiváló élményt ajándékozhat szeretteinek az alsó-ausztriai Alpokban.

Részletes információ / vásárlási lehetőség:

www.wintercard.at

Forrás: austria.info

 

 

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.