Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Advent Bad Kleinkirchheim-ben

2011-12-02 13:24:00

Ha egyszer itt jártunk, mindig visszavágyunk

A bűbájos atmoszféra, a vonzó program kavalkád és az adventi szezon gyönyörű kézműves termékei évről-évre elvarázsolnak minket Bad Kleinkirchheim-ben.

A karácsonyi ünnepeket felvezető időszak már november közepén elkezdődik, s Karintia egyik leggyönyörűbb alpesi karácsonyi vásárát a Ronacher Termálhotel előtt tartják. Amíg a kisgyermekek a nekik szervezett programokon vesznek részt, addig a szülők nyugodtan körbejárhatják a vásárt, és egy pohár forralt borral együtt átadhatják magukat a karácsony ellenállhatatlan hangulatának. A St. Katalin templom előtt gyertya kiállítás és az elmaradhatatlan Betlehem várja a sétálókat. Választhatunk karácsonyi ajándékot a rengeteg kézműves temékből, találunk, teát, mézet, szárított fűszereket, gyógynövényeket, adventi koszorúkat, kötött termékeket és még sorolhatnánk. A gyerekek pedig lufikba zárva küldhetik a Télapónak/Jézuskának kívánságaikat. Ebben az évben újdonság az állatsimogató, ahol nyuszika, tengeri malac, kecske, bárány, és december 3.-án maga a Mikulás várja őket. Minden este 5 órától kórusok és énekesek szórakoztatják az érdeklődőket.

A st.oswald-i programokra is vigyük el csemeténket, nagyon fogja élvezni a krampuszok, ördögök karácsonyi jelmezes felvonulását. Itt is több program és zene várja az ide érkezőket. A felvonulást december 2, 8,11, 16, 17.-én tekinthetjük meg 3 órai kezdettel.

 

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.