Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

2011. DECEMBER 8.-ÁN NYIT WARTH-SCHRÖCKEN

2011-12-06 11:39:00

10 centiméternyi friss havat hozott a Mikulás !

A tervek szerint egészen április közepéig nyitva tartanak majd, persze az időjárási viszonyok miatt a nyitvatartás változhat.warth A december 8.-i szezonstart bizonyára jól fog sikerülni, hiszen a Télapó 10 cm-nyi friss hóval lepte meg a pálya üzemeltetőit, így a hó vastagsága átlagosan 25-30 cm, s a levegő hőmérséklete is a 0 fok alatt vagy annak környékén várható, így hatalmas olvadásról szó sincs. Adventi programokkal, karácsonyi vásárral, majd a karácsony elteltével óévbúcsúztató mulatságokkal várják az ide érkezőket.

Ide kattintva mindig pontos információt kaphatunk a pályák aktuális állapotáról.

A liftek délelőtt 9 és délután 16.15 között üzemelnek majd. Fontos információ az autóval érkezők számára, hogy téli időszakban a Lech és Warth közötti autóutat lavina veszély miatt lezárják, kérik, hogy a Lech Völgy vagy a Bregenz erdő felé kerüljenek. Viszont hatalmas ingyenes parkoló várja a kerekeken érkezőket.

A napi síbérlet árak a következő képen alakulnak a szezonban:

A felnőtteknek egy napra 39.50 €-t, nyugdíjasoknak 36.50 €-t, „kamaszoknak” 34 € -t, míg gyerekek eknek 21 €-t kell fizetnünk. A jegy árak későbbi kezdéssel egyre csökkennek.

Családoknak érdemes végig böngészni az árlistát, mert családi jegyet váltva olcsóbban juthatunk a pályára. Kezdők választhatják a kifejezetten számukra kialakított csomagot, de ezzel csak a következő 4 felvonót használhatják: Körbliftle, Kuchlbahn, Wannenkopfbahn, Kitzeliftle.

További árinformáció itt.

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.