Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

A hétvégén nyit Zauberberg

2011-12-14 13:04:00

2011. december 16.-án Zauberberg-ben is megkezdődik a szezon

2011. december 16.-án a semmeringi Zauberberg is megnyitja kapuit, s megkezdi a 2011/12-es szezont.

A pénteki szezonnyitóra a síterep, szokás szerint a legjobb minőségű pályákkal várja az die érkezőket, a vendégek rendelkezésére áll majd a FIS Világbajnokság panoráma lejtője csakúgy mint a családi felvonó. A 3 km hosszú élmény szánkópálya és, a Pán-Péter mező, a kezdők kedvenc lesiklópályája, december 17.-től a síbarátok rendelkezésére áll, hogy a kevésbé rutinos csúszok is élvezhessék az első íveket. A további lejtők behavazása gőzerővel folyik, hogy minél hamarabb átadhassák őket a síelőknek.

A szezonnyitó emlékezetesebbé tételéért a hétvégén (2011. 12.16-18 között) kedvező áru síbérletekkel síelhetünk. A kedvemény 20 %-os, tehát igazán megéri eljönni a nyitó hétvégére.

2011. december 18.-án a HANGLOOSE támogatásával snowboard tesztet szerveznek, mindazok számára akik még nem döntötték el, hogy milyen új deszkával lepik meg magukat, azok a Snowboard Világnap alkalmából különböző márkák termékeit próbálhatják ki. Igazolványt nem otthon hagyni, mert az szükséges az ingyenes teszteléshez!

 

 

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.