Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Flying Fox XXL avagy alacsonyan szállni az Alpok felett

2013-01-07 12:20:00

Kaland Leogangban

Ki ne emlékezne arra, milyen jó is lecsúszni a drótkötél pályán a játszótereken, vagy ha nem emlékszünk, akkor látjuk gyermekünk arcán a örömöt, amikor már századszorra csúszik újra és újra.

Nos, a Flying Fox XXL ennek a játszótéri drótkötél csúszdácskának a nagytestvére, ahol a bátrak és az adrenalin függők szórakozhatnak igazán. A Flying Fox XXL Leogangban egy1600 méter hosszú drótkötél pálya, melyen a leszáguldó páciens akár 130 km/órás sebességet is elérhet. Mindez egy kicsit több mint 143 méter magasságban. Ezekkel az adatokkal a Leogangban működő pálya a leghosszabb és leggyorsabb drótkötél csúszda a világon. Nem kell semmi mást tennünk, mint élvezni a száguldást az Alpok fölött, gyönyörködni a káprázatos kilátásban, melyet ebben a magasságban ugye, semmi sem akadályoz. Hibázni nem tudunk, mert a fékek automatikusan működnek, szóval start pozíció és repülés!

flying fox xxl

A drótkötél száguldás az év minden szakaszában kipróbálható, egyedül az erős szél és vihar befolyásolhatja a nyitva tartást.

Kik próbálhatják ki a repülést:

Első sorban a bátrak, akik elmúltak már 10 évesek és 35 kg-nál többet, de 120 kg-nál kevesebbet nyomnak a mérlegen. Általános fizikai és mentális egészségügyi állapot, 18 éves kor alatt szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. Várandós hölgyek pályán való lecsúszása nem engedélyezett!

Az időjárásnak megfelelő öltözék és erős strapabíró cipő viselése javasolt, a többi felszerelést az üzemeltetők biztosítják.

Kevésbé bátrak látogatóba is felmehetnek és egészen a lecsúszás pillanatáig figyelemmel kísérhetik merészebb társuk kalandját.

Nyitva tartás:

A téli szezonban 2013. március 10.-ig szerdán, pénteken és vasárnap 12-16 óra között.

Március 14.-től április 7.-ig csütörtöktől vasárnapig és az ünnepnapokon 12-16 óra között.

2013 Nyár

flying fox xxl

Május 9-Június 30 szerdától vasárnapig és ünnepnapokon

Július 1.- Szeptember 8 naponta

Szeptember 11-október 6 szerdától vasárnapig

Október 10-Október 27 péntektől vasárnapig

Délelőtt 9.30 és 17 óra között várják a nyári időszakban az érdeklődőket. Természetesen 20 fő feletti csoportokat előzetes bejelentkezés alapján a fentiektől eltérő időben is szeretettel várnak.

Az árakról bővebb információt ide kattintva kaphatnak.

Ugorj fejest életed egyik legmerészebb kalandjába és repülj végig a világ „legforróbb” drótkötél pályáján.

Egy kis ízelítő:

 

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.