Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

A Kékesen síbuszok is kiszolgálják a síelőket!

2013-01-18 14:38:00

Igazi téli időjárás az egész ország területén, így a Kékesen is.

Teljes hosszban síelhető a Déli sípálya.

Ezen a hétvégén igazi téli idő várja a Kékesre érkezőket és az időjárás előrejelzések további hideget és még egy kis havat is jósolnak. A kékesi bekötőút jól járható, de téli gumi szükséges.

Szombaton 2013. jan. 19.-én kb. 2 km hosszúságban csúszhatunk a Déli Sípályán, így Magyarország leghosszabb pályája nyitva!

déli sípályaTermészetesen a jól megszokott sí-autóbuszok („guruló kabinos felvonók”) is üzembe állnak és a Veronika rétről szállítják a síelőket vissza Kékestetőre. A Kékestetői parkoló megtelte után, a kékesi-bekötőút lezárásra kerül és Mátraházán lehet majd parkolni, ahonnét szintén folyamatosan közlekednek a sí-autóbuszok.

Fontos tudnivaló: Az érvényes síbérlet ára magában foglalja a síautóbuszok használatát, de csak érvényes síbérlettel lehet igénybe venni a síautóbuszokat!

A Déli sípálya felső szakaszán mind a 3 lift működik (csákányos, tányéros, húzó) ami gyakorlatilag a sorban állás nélküli síelést teszi lehetővé!

Meglepetés a snowboardosoknak! A Mátra Local’z segítségével „ferdefal” és „negyedcső” került kialakításra!

Tanuljon meg síelni itthon a Magyar Síakadémia oktatóitól, biztonságos körülmények között, az erre a célra épített tanulópályán! A síoktatás és síkölcsönzés mindennap rendelkezésére áll.

Friss hó, kiválóan előkészített sípályák, remek hangulat!

A hagyományoknak megfelelően SZERDA – PÉNTEK - SZOMBAT esti síelés!

Használja ki a Kékesi Szuper Hétvége, valamint a két és háromnapos bérletek kedvezményes árait!

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.