Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

15cm friss hó eset a Kékesre tegnap

2013-01-24 12:57:00

Szuper körülmények a Kékesen.

Minden bizonnyal a friss havat kárpótlásként kaptuk az internet szolgáltatónktól, amiért nem voltunk elérhetőek hétfő délután óta. Mindenkitől elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért és bízunk benne, hogy a jövőben folyamatosan elérhető lesz a honlapunk.

Akik a mögöttünk álló hétvégén ellátogattak hozzánk azok megtapasztalhatták azt, hogy milyen Magyarország leghosszabb pályáján siklani és gyakorlatilag sorban állás nélkül síelni hétvégén is. Reméljük mindenki jól érezte magát és szeretné ismét kipróbálni, illetve ellátogatnak hozzánk azok is, akik eddig csak hallottak erről a lehetőségről.

A friss hónak is köszönhetően, szombatra és vasárnapra (január 26-27) ismét megnyitják teljes hosszában a DÉLI SIPÁLYÁT azaz ~2km hosszban síelhető lesz az ország leghosszabb sípályája. Természetesen a jól megszokott sí-autóbuszok („guruló kabinos felvonók”) is üzembe állnak és a Veronika rétről szállítják a síelőket vissza Kékestetőre. A kékestetői parkoló megtelte után a kékesi-bekötőút lezárásra kerül és Mátraházán – kibővített lehetőséggel - lehet majd parkolni, ahonnét szintén folyamatosan közlekednek a sí-autóbuszok.

kékestető

A hét hátralévő részében erős lehűlés várható, napközben is nulla fok alatti hőmérséklettel, így a reggeli nyitásra előkészített pályák egész nap jó minőségűek maradnak.

A Déli sípálya teljes felvonóhosszban síelhető, működik a csákányos és a húzó lift.

Tanuljon meg síelni itthon a Magyar Síakadémia oktatóitól, biztonságos körülmények között, az erre a célra épített tanulópályán! A síoktatás és síkölcsönzés mindennap a vendégek rendelkezésére áll.

Vendéglátó egységeik – éttermek, körbár - teljes „téli” választékkal várják a sportolókat, kirándulókat! Pihenésképp ajánljuk az megújult Torony kilátót és presszót – 1000 méter felett csak a Kékesen kávézhat!

A hagyományoknak megfelelően SZERDA – PÉNTEK - SZOMBATesti síelés!

Használja ki a Kékesi Szuper Hétvége, valamint a két és háromnapos bérletek kedvezményes árait!

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.