Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

A Kékesen ismét indulnak a Síbuszok!

2013-01-25 11:06:00

Újra teljes hosszban síelhető lesz a Déli sípálya!

Akik az előző hétvégén ellátogattak Kékestetőre azok megtapasztalhatták azt, hogy milyen Magyarország leghosszabb pályáján siklani és gyakorlatilag sorban állás nélkül síelni hétvégén is. Reméljük mindenki jól érezte magát és szeretné ismét kipróbálni, illetve ellátogatnak azok is, akik eddig csak hallottak erről a lehetőségről.

síbuszSzombatra és vasárnapra (január 26-27) ismét megnyitják teljes hosszában a DÉLI SIPÁLYÁT azaz ~2km hosszban síelhető lesz az ország leghosszabb sípályája.

Természetesen a jól megszokott sí-autóbuszok („guruló kabinos felvonók”) is üzembe állnak és a Veronika rétről szállítják a síelőket vissza Kékestetőre. A kékestetői parkoló megtelte után a kékesi-bekötőút lezárásra kerül és Mátraházán – kibővített lehetőséggel - lehet majd parkolni, ahonnét szintén folyamatosan közlekednek a sí-autóbuszok.

Az időjárás előrejelzések a hétvégére hideg, csapadékmentes időt jósolnak, azaz a reggeli nyitásra előkészített pályák egész nap jó minőségűek maradhatnak.

Szombat és vasárnap a Déli sípálya teljes hosszban síelhető, működik a csákányos, tányéros és a húzó lift.

Tanuljon meg síelni itthon a Magyar Síakadémia oktatóitól, biztonságos körülmények között, az erre a célra épített tanulópályán! A síoktatás és síkölcsönzés mindennap a vendégek rendelkezésére áll.

A vendéglátó egységek – éttermek, körbár - teljes „téli” választékkal várják a sportolókat, kirándulókat! Pihenésképp ajánljuk az megújult Torony kilátót és presszót – 1000 méter felett csak nálunk kávézhat!

A hagyományoknak megfelelően SZERDA – PÉNTEK - SZOMBATesti síelés!

Használja ki a Kékesi Szuper Hétvége, valamint a két és háromnapos bérletek kedvezményes árait!

kékes

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.