Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

20 cm friss hó a Síparkban

2013-02-03 16:20:00

Friss hó, kezelt pályák, szuper körülmények.

Szombat délutánig már 20 cm friss hó hullott a mátraszentistváni Síparkba, így kiváló körülmények között 3 km-nyi pályán csúszhatunk.

3 km-nyi sípálya, 6 sílift és az összes szolgáltatás üzemel minden nap! A hétköznapokon nyugodt körülmények között, sorbanállás nélkül lehet csúszni egész nap. 

Az országot eláztató mediterán-ciklon a Síparkba havat hozott és azóta is intenzíven havazik! Vasárnap reggelre akár 20 cm friss hó is esett, melynek köszönhetően a pályák újra kiváló állapotba kerültek.

8 sípálya, 6 sílift, 3 km-nyi 10 hektár felület síelhető!

A folyamatos hóágyúzásnak, hótartalék gyártásnak és a különleges mikroklímának köszönhetően, 2013.02.03-tól (vasárnap) újra nagyszerű körülmények fogadják majd a Síparkba érkező vendégeket! A minden este ratrakolt pályák, a hóágyúkkal frissített részek és a kifejezetten családoknak kialakított pályanyomvonalak biztosítják a sí- és snowboard élményeket. A Sípark 10 pályája közül jelenleg 8 van nyitva: 5 kék és 3 piros. Nyitva van az ország első Szerpentin pályája és a romantikus fényekkel megvilágított, Szerelmesek Síútja is.

Burn SaintPista Funpark, Hullámpálya, BigAir!

Az ország legnagyobb méretű, legjobban kiépített snowboard és freeski parkja várja az extrém sportolókat minden nap a Síparkban! A funparkban két nagy ugrató és 8 db pro ill. kezdő elem lett idén elhelyezve. A két nagy ugró közül az egyik BigAir méretű, a másik egy gyakorló ugró a haladók számára, de van abszolút kezdő ugró is, ahol akár a gyerekek is biztonságban ugrathatnak. A funpark további különlegessége, az óriási hódombokból kialakított és az országban egyedülálló hullámpálya, melyben 5 db 10 méter hosszú, 6 méter széles és 1,5-2 méter magas hullámokon keresztül lehet lecsúszni. A hullámpályát mindenki használhatja, nagyon jól lehet rajta gyakorolni a tehermentesítést.

Hócsúszdapark, hófánk, síbicikli, hóroller, szánkó:

A különleges élményre vágyók és a családok számára ajánljuk a Hócsúszdaparkot, ahol hóból épült csúszdákon/pályákon, többméteres hófalak között lehet lecsúszni a különféle eszközökön (hófánk, síbicikli, hóroller, szánkó). A Hócsúszdaparkban 2 db 130 méter hosszú hófánk pálya, egy 80 méter hosszú gyerekcsúszdapálya és egy 75 méter hosszú hósport pálya várja a kikapcsolódni vágyókat. A pályák tetejére varázsszőnyeggel, azaz egy speciális mozgójárdával lehet feljutni. A Hócsúszdaparkhoz síbérlet nélkül is el lehet jutni, a felső részen található szervízúton.

sípark

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.