Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

A szezon utolsó hete a Síarénában

2013-03-05 09:54:00

Valószínű, hogy vasárnap elbúcsúzik a szezontól a Síaréna...

de addig még szuper körülmények között, rengeteg havon, kedvezményes jegyárakkal és sorban állás nélkül használhatjuk ki az utolsó síperceket.

Kedvezményes tavaszi síelés és Nordica bemutató!

Hóágyúzták és ratrakolták a pályákat éjjel, a hófelszín kifagyott reggelre, így ma is gyönyörű napsütéses idővel vár minden síbarátot az eplényi Nordica Síaréna.

Bár március van, de még mindig kiváló havon lehet síelni. Kedden és szerdán ellátogat a sícentrumba az olasz Nordica cég hivatalos tesztcsapata. Freeski bemutatókat és személyes konzultációkat tartanak az érdeklődőkkel. Itt az idő testközelből megismerni a sí igazi szupersztárjait. (Massimo Braconi, Allan Mondin, Damiano Miari Furcis, Alessandro Sperafico, Marek di Biasio és Mattia Fabrinetti.)

Az alapból kedvezményes hétköznapi bérletárból most 20% tavaszi kedvezményt adnak.

síarénaA mai napon 09:30-tól 20:00-ig leht csúszni a lejtőkön. Sok hóval síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es, és a T1 is. Ez azt jelenti, hogy 2792 méter csodálatos pálya tart nyitva. Saját felelősségre a többi pálya is használható. A felszállításról Magyarország egyetlen négyüléses felvonója, a Szent Sólyom, valamint az 1-es csákányos gondoskodik. Várakozni biztosan nem kell.

Ezen a héten kitart a hó, éjjelente amikor csak lehet hóágyúzunk. A hétvégén még egy jót lehet síelni, de valószínűleg vasárnap – jó hóviszonyok közepette – elbúcsúznak az idei síszezontól. Most kell síelni, amíg lehet!

Holnap ugye “Szuperszerda”. Ez azt jelenti, hogy 18:00 és 22:00 között 50% kedvezménnyel síelhetsz. Valószínűleg a szezon utolsó “Szuperszerdája”. Kár lenne kihagyni.

síaréna

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.