Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

A Nagyvillám egy része is használható már!

2014-12-28 11:05:00

Éjszaka megérkezett a hó a Nagyvillámra is

Kb. 10 cm hó hullott a visegrádi Nagyvillám sípályára, de ez sajnos nem elegendő a teljes nyitáshoz, hiszen ez nem elég egy jó hóalap elkészítéséhez. 

Fontos hír, hogy a szerpentin utat nem tudták teljesen feketére takarítani (hókotrás megvolt, sajnos éjszaka kicsúszkálták autóval), így egyes szakaszokon síkos a rövidebb feljárat, csak téli gumival lehet közlekedni és hólánc mindenkinél legyen. A bizonytalanoknak a város központjából induló fellegvári szerpentin utat ajánlják. Sajnos sóval nem szórhatunk, az apró kavicsot meg elnyeli a hó, de megtesznek mindent a biztonságos közlekedésért.

Az üzemeltetők teljes erőbedobással dolgoznak, hogy minél hamarabb minden kinyithasson, de jelenleg a következő részeket lehet használni:

1/A pálya félútig 1 felvonóval (C) plusz szánkópálya, a 2/A pálya és bébi pálya nyitásán is dolgoznak, itt számított a természetes hó, de csak később lehet majd pontosan tudni a nyitást, a holnapi üzem a valószínű. Kölcsönző és büfé is lesz.Reményeik szerint az 1A pálya holnap már teljes hosszban síelhető lesz. A szokásos nyitvatartással várják a látogatókat, reggel 9 órától este 9 óráig lehet használni a nyitva tartó pályákat, ez alól a 31.-i nyitva tartás kivétel.

Iskolaszüneti jegyárak vannak érvényben holnaptól!

Nagyvillám

 

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.