Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

6.7 km-nyi pályán csúszhatunk a Síaréna

2015-02-07 18:18:00

Kiváló alpesi hangulat a Síarénában

4ülésesAz elmúlt napokban több mint 25 000 köbméter technikai hóval gyarapodtak a Síaréna pályái.A pályához vezető utak tiszták és jól járhatóak. Összesen 7 350 Ft/fős óránkénti felszállító kapacitással minden felvonó üzemel. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel mind a három csákányos és mind a három tanulólift.

Összesen 6,7 km hosszúságban üzemelnek a pályák. Fantasztikus szépségű, vastag hóréteggel nyitva a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a tanulópályák.

A 2-es pályán is friss jól síelhető a hóréteg állapota. A 3-as meredek részén rengeteg hó van, a lankás felén helyenként kevesebb. A 4-es pályára sikerült egy vastag hóréteget gyártaniuk, helyenként előfordulhat néhány nagyobb hóbucka rajta. Az 5-ös pályán javarészt természetes hó van, a meredek szakaszát 2 ágyúval lőtték. Az ágyúk környezetében sok hó van.

A freestyle rajongók nagy örömére néhány beépített elemmel nyitva tart a snowpark is.

A hétvégén természetesen nyitva a síiskola és a kölcsönző is, a vendéglátóhelyek közül pedig Holle Anyó Éttermét, a Kemencés Büfét, a Jégbüfét és a Das Weltauto Körvárat üzemeltetik.

Címkék

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.