Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Győrújbarát lejtőin

2015-11-16 19:11:00

Győrújbaráti Síiskola 2013 őszén nyitotta meg kapuit Győrújbaráton, a Pap erdő közepén, a havas sportok iránt érdeklődők számára.

 

győrsíCéljuk, hogy kellemes környezetben, vidám hangulatú foglalkozásainkon, egy korszerű műanyag sípályán, gyermekek és felnőttek egyaránt elsajátítsák a síelés alapjait. Ezzel rendszeres sportolási lehetőséget biztosítunk októbertől áprilisig friss levegőn a szabadban.

A műanyag pályán ezen időszakban lehet síelni. A pálya hossza 80 méter. A domb tetejére való feljutást egy köteles felvonó biztosítja. A késő délutáni órákban pedig lámpafénynél lehet zavartalanul tovább folytatni a sízést.

Miért érdemes oktatóval a műanyagpályán megtanulni síelni?

A síelés öröméért járunk a hegyekbe síelni. Éppen ezért, hogy ne ott kezdjünk el bukdácsolni a hóban, hanem egy boldog felszabadult élményt okozzon, érdemes még itthon műanyag pályán megtanulni az alapokat, később viszont fejleszteni a technikánkat.

győrsíA tanulókkal megfelelő végzettségű pedagógusok, oktatók foglalkoznak, akik szakmai felkészültséggel és kellő empátiával rendelkeznek.

A pályához kölcsönző is tartozik, ahol igény szerint a tanfolyami órákhoz sífelszerelést (síbakancsot, sílécet, bukósisakot) is tudunk szolgáltatni.

Télen és nyáron is izgalmas programokkal készülünk a síiskola tanítványainak és családjuknak egyaránt. Tanfolyamok végén házi síversenyeket szervezünk, aminek a hangulatát csak fokozni tudja a tábortűz. Évközben sem maradunk rendezvény nélkül, decemberben megérkezik a Mikulás és februárban táncra perdül a sílécünk farsang alkalmával. A síelés kiváló kikapcsolódás lehet a mindennapokból az egész család számára a havas lejtőkön is, jó társaságban, vidám hangulatú külföldi sítáborunkban. Nyáron sem leszünk tétlenek, különböző programokat szervezünk. Nyári táborokban úszás-, vizisí-, wakeboard oktatás folyik, mely kiegészül kerékpározással és túrázással.

Honlap: http://gyorsi.hu/

Google Plus: https://plus.google.com/+GyorsiHu

Facebook: https://www.facebook.com/gyorsi.hu

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.