Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Adventi ünnep a Bazilikánál

2015-12-02 18:54:00

A Szent István téri adventi vásár idén is várja a látogatókat különleges ízekkel, és remek programokkal.

BazilikaAz ünnepi hangulatba öltöztetett utcában közel 200 programmal, 80 kiállító kézműves termékeivel, valamint nemzetközi étel-és italkínálattal találkozhatunk.

Hazánkban ötödik alkalommal kerül megrendezésre a csodálatos hangulatú adventi vásár a Bazilika előtt. Az ország legnagyobb és leglátványosabb vizuális élménye várja az ide érkezőket: a Bazilika ezer négyzetméteres homlokzatán esténként minden fél órában színpompás, karácsonyi ihletésű rövidfilmek kelnek életre 3D-ben, a tér és a belváros ünnepi fényei pedig varázslatos hátteret adnak egy téli sétához. Az exkluzív rendezvények és programok között a gyerekek is megtalálják a számukra érdekeset. A vásár közepén található, ingyenesen használható korcsolyapályán még korcsolyaoktatást is tartanak.

A téren felállított mesebeli faházakban igényes ajándéktárgyak közül válogathatunk, de dizájntermékeket is vásárolhatunk.

Az ünnepi forgatagban érdemes új ízeket is kipróbálni. A gőzölgő jobbnál-jobb ételek mellett koktélok és forró italokat kóstolhatnak.

A vásárzáró eseményeként január első napján Lencse napot tartanak, aminek köszönhetően különleges lencseételeket fogyaszthatunk.

 

Címkék

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.