Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

5000 köbméter friss hó!

2016-01-06 09:36:00

Hegynyi friss technikai hó a Síarénában!

síarénaA hóágyúzásnak köszönhetően az elmúlt 24 órában 5000 köbméter technikai hóval gazdagodtak a Síaréna pályái. Szerencsére az ónos eső elkerülte a Síarénát, helyette egy kis havat kaptak tegnap este, így csodálatos fehér a táj. Az utak járhatók, a sípálya megközelítése zavartalan.

Szuperszerda van, tehát ma 09:30-tól egészen 22:00-ig tartanak nyitva. Kedvezményes hétköznapi jegyárak vannak érvényben, melyekből további 40% extra kedvezményt adnak az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre.

Nyitástól zárásig szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos valamint a T1 lift. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya, a 7-es pálya és a T1 pálya. Ezek a pályák ki is vannak világítva, használhatók az esti sízés alatt is.

Nyitva tart a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, és a Das Weltauto Körvár a hegyen.

Ha a szerdáról lemaradnál, vagy csak halmoznád az élvezeteket, akkor pénteken is várnak az esti csúszásra!

Hasonlóan a szerdához, pénteken is 40%-al olcsóbbak az este hat és tíz óra között érvényes jegyek. Késő estig csúszhatsz a kivilágított pályákon, a hegyre pedig a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó repít fel. Mindemellett üzemel két csákányos és egy tanulófelvonó is.

 

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.