Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Még akadnak szabad helyek a Fogarasi Síiskola csoportjaiban!

2016-09-29 18:06:00

A beiratkozások és a síbörzék folytatódnak!

Az oktatások ugyan már elkezdődtek, de a jelentkezések folytatódnak a Fogarasi síiskola mindkét helyszínén ahol a beiratkozással egybekötött síbörzét is tartanak. Most lehet kedvezményesen lecserélni a megunt, kinőtt sífelszerelést!

Óbudán és Csillebércen beiratkozni személyesen szombaton és vasárnap 9-12h között lehetséges.

Hétköznapokon e-mailben vagy telefonon 06/ 30- 9310- 615 lehet jelentkezni.

Érdemes mielőbb elkezdeni a tanulást, hogy a síszezont már jól begyakorolt technikával és megfelelő kondícióval, balesetmentesen tudjuk mi is és gyermekeink is élvezni.

Fogarasi SíiskolaIsmerkedés a síeléssel bölcsiseknek Csillebércen!

Az idei szezontól kezdődően a csillebérci síiskolában a sí játszóterünkön bölcsisek számára 45 perces foglalkozásokat indítanak heti egy alkalommal, szerdánként 9.30 kezdéssel. 2,5-3,5 éves gyerekeket várnak, hogy megszerettessék velük a síelést.

Az első óra október 5-én szerdán lesz, mely egy ingyenes próba óra lesz, ezért aki szeretne menni, kérik, hogy feltétlenül jelezze e-mailben a címen.

A csoport maximális létszáma 6főből fog állni hogy a két oktató tökéletesen figyelhessen a kicsikre, és játszva taníthassa őket 45 percen keresztül.10 alkalmas bérletet lehet venni 15.000 Ft- ért mely a felszerelés kölcsönzését is tartalmazza. A bérlet 3 hónapig érvényes.

Fogarasi Síiskola

 

 

És, hogy miért tanuljon síelni a gyermek?

A három és fél -négy éves gyerekek számára olyan sportág kiválasztása célszerű, amely az egész testet megmozgatja. A sízés olyan szimmetrikus mozgás, amely az agy jobb és bal féltekéjét egyformán működteti, ezáltal növeli a gyerek koncentrációs készségét, amit későbbi fejlődése során kamatoztathat.

3-4 éves korban azért ajánljuk a kiscsoportos oktatást, mert a csoport közösségformáló és húzóereje segíti a gyerekek tanulását.

A gyerekek egészséges fejlődéséhez az egész testre ható ügyességfejlesztő gyakorlatok alkalmazása a legnagyobb értékű. Ezek a gyakorlatok nem csupán testi, hanem szellemi fejlődésükre is igen jó hatással vannak.

A félénk, bizonytalan gyerekeknek biztonságot adnak, a nyugtalan rendezetlen mozgású gyerekeket célszerű, harmonikus mozgáshoz szoktatják. És nem utolsó sorban az oktatások a szabad levegőn folynak, így még a hidegben is friss levegőn mozognak a gyerekek!

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.