Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Bad Gasteinbe csalogatjuk

2016-10-15 16:45:00

Télen-nyáron tökéletes úti cél Bad Gastein

Bad Gastein

Álmodjon egy mesés téli álmot! Kék az ég a havas lejtők fölött, az ősöreg hegyi kunyhó kéményéből füst szivárog. Csengők csilingelnek a szánhúzó lovak nyakában, a meleg forrásvízben jólesik elnyúlni. Ez az álom nem más, mint egy síszabadság Gasteinben! Fedezze föl az ausztriai Gastein-völgy három gyöngyszemét: Bad Gasteint, Bad Hofgasteint és Dorfgasteint – mind külön egyéniség!

Mindenféle téli sport kedvelői (sízők és snowboardosok, sítúrázók és sífutók...), gyermekes családok, kedélyes téli túrázók és sportos jégmászók mind jó helyen vannak a Gastein-völgyben.

A gyermekes családokat különleges ajánlatok várják.

A gasteini síiskolákban a legmodernebb felszerelést vehetik bérbe, a síoktatók pályára állítják a kezdőket és profikat egyaránt.

 

Tizenhét hőforrás táplálja a gasteini termálfürdőket, amelyekben egy élményekben gazdag, sportos nap után kinyújtóztathatja fáradt tagjait. Merítsen egészséget, frissességet és jóllétet a gyógyerejű vizekből!

Bad Gastein

Télen-nyáron aktív pihenés

A városka közelében több síterep is található, így a vendégeket a környéken összesen mintegy 2oo kilométernyi sípálya, 9o kilométernyi sífutóterep, 5o sífelvonó és korcsolyapálya várja, emellett két helyen sítanfolyamot is szerveznek. Nyáron sem szerény a szabadidős lehetőségek tára: a környéken összesen 9o km túra- és kerékpárösvény található, valamint számos teniszpálya, squash-terem, golfpálya és konditermek. S akinek még ezután is marad energiája, az lovagolhat, siklóernyőzhet, próbára teheti sziklamászási képességét, vagy kiélheti vadász- és horgászszenvedélyét! Gyerekeket külön sportlehetőség és vidámpark várja a közelben.

Bad Gastein

A vendéglátóegységek széles választéka, a barátságos alpesi kunyhótól a divatos kaszinóig, esténként még biztosan kicsalogatja Önt jó puha fészkéből, amelyet az egyik vendégszerető gasteini szállodában vagy menedékházban talált magának. Aztán álmodjon tovább, biztonságban és kényelemben, egy új, csodás síelős nap előtt!

Várja Önt a békebeli hangulatot árasztó Bad Gastein, a wellness-oázisokban gazdag Bad Hofgastein, és a kirándulók paradicsoma, Dorfgastein.

Bad Gastein síterepéről bővebben

 

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.