Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

A legjobb adventi sícélpontok

2016-12-12 19:52:00

Extra karácsonyi hangulat vár ránk a következő síterepeken, még nem késtünk el a foglalással!

Val d'IsereVal d’Isere a „Top” listák legtöbbjében előkelő helyen áll, így természetesen a legjobb karácsonyi sícélpontok listáján is szerepel. Az óváros a karácsonyi programok központja. Szenteste színes, kosztümös felvonulás és betlehemesek várják a látogatókat, a Télapó szánkójáról üdvözli a gyerekeket mielőtt megérkezne a fő utcára, és arcfestők, sminkesek segítségével mi is csillogó, karácsonyi arcokat kaphatunk

KitzbühelTirol gyönyörű városa Kitzbühel, ahol a rengeteg cukrászda, kávézó és étterem osztrák különlegességekkel és Pazar fényekkel vár ránk karácsonykor is. A központi téren este 6 órakor énekesek, betlehemesek hangjára sétálgathatunk. Ne feledjük az igazi Kaiserschmarrn megkóstolását sem!

LechAz ünnepi hangulat a világszínvonalú sípályáiról híres Lech-ben is kihagyhatatlan! A karácsonyi vásár, a dekoráció és a fények összhangja igazán nagyszerű, és az élő zene, a fúvósok, a kórusok mind igazi varázslatos hangulatot teremt.

CourchevelCourchevel Val d’Isere csillogóbb nővére. Természetesen látogatást tesz a Mikulás, az est leszálltával kigyúlnak a fények, hogy igazán lenyűgöző látványt nyújtson. A karácsonyi vásárban kézműves termékek és sok finomság vár ránk.

 

 

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.