Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Snow Park kezdőknek és haladóknak Damülsben

2016-12-14 19:32:00

85000 négyzetméternyi terület 40 épített elemmel ! WOW !

DamülsA Bregenzerwaldban és Großes Walsertal Bioszféra Parkban található Damüls-Mellau-Faschina síközpont széles körben ismert abszolút hóbiztosságáról, olyannyira, hogy 2007-ben elnyerte a "világ hóban leggazdagabb falu"-ja címet (telente átlagosan több, mint 9,60 m friss porhó hullik).

Damüls nagyon büszke arra, hogy Vorarlberg egyetlen Burton Snow Park-ja itt található, amely már nemzetközi hírnévre tett szert. Kihívást nyújtó események és izgalmas sportversenyek vonzzák snowboardosokat és freestyleosokat.

DamülsKb. 2 km hosszúságban 85 000 m²-nyi területen 40 épített elemmel várja az izgalmakat keresőket a Sunnegg parkolóból könnyen megközelíthető Walisgaden felvonó mellett

Teljesen kezdők is bátran tanulhatnak, gyakorolhatnak itt, pályájuk az Uga-Expressz felső állomásánál indul. Összesen a 6 különböző pályavonal különböző nehézségi szinteket takar kezdőtől a profiig. A Park területén számos sín, doboz, kicker, különleges akadály és csodálatos chill-out terület található. A park munkatársai napi szinten ápolják, alakítják az élményelemeket.

A Park és egész Damüls területén ingyenes wifi áll rendelkezésre.

 

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.