Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

A katschbergi Adventösvény szeretettel vár mindenkit!

2016-12-15 18:14:00

Hangulatos adventi ösvény 1750 m magasságban!

Katschberg adventi ösvényMagasan a hegyek között, távol a világ zajától a szinte érintetlen természet vár. Nagy izgalommal - kipirult arccal, szívdobogva nyitotta meg 2 km hosszú adventi körtúra útvonalát 1750 m magasságban a Katschberg üdülőrégió.

Hagyd magad elvarázsolni, merülj el e nagyon különleges hegyi hangulatban: felújított szénapajták, lenyűgöző állomások - mind, mind egy különleges adventi világba röpítenek.

Számos út menti lámpás veti fényét a hómezőre és kellemes melegséget idéz bensőnkben. Ennek elősegítésére az útvonal során több pajta és hegyi kunyhó megvendégel egy csésze forró teával (ajándék).

Katschberg adventi ösvényEgészen december 25.-ig várja vendégeit hetente négyszer az adventi útvonal. Gyalog vagy lovasszánon is érkezhetünk a kiindulási ponthoz az Alpengasthof Bachertől a "Wichtelweg"-en. Amennyiben a lovasszánt választjuk, oda és vissza is csilingelő szán repít... Az adventi ösvényen pedig mindenkit a saját személyes kalandja vár, melynek során a fantasztikus panoráma mellett felerősödnek az érzelmek, a hangok, az illatok és egy kicsit talán a békét is megleljük.

ForrásKatschberg adventi ösvény

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.