Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Felejthetetlen szilveszteri bulik

2016-12-25 08:24:00

Ha idén már nem is jut el a következő helyekre, ne felejtse, szilveszter lesz jövőre is!

A sok csapnivaló, otthoni, tévébámulós szilveszter után legközelebb gondolkodjon előre, és szervezzen utazást a következő felejthetetlen szilveszteri buli helyszínekre:

Tignes

 

 

Tignes, Franciaország

Franciaország legmagasabban fekvő táncparkettje! Tignes mindig jó választás, ha kedveljük az apres ski partikat. Az öt faluból álló sícentrum mindegyik tagjának egyedi karaktere van az éjszakai élet terén, de a legélénkebb az éjszaka Val Claret-ben és Le Lac-ban. Mind a két település könnyen megközelíthető a felvonókkal és a legtöbb szállás pályaszállás is. Le Lavhet egy kicsit csendesebb éjszakánként, így remek opció lehet családok számára. Tignes les Boisses és Tignes les Brevieres két kedves falu olcsóbb szállásokkal és a síterephez kapcsolódó felvonórendszerrel és síbusz kapcsolattal. Az öt falu közel 60 bárral várja az éjszakai élet rajongóit szilveszterkor is, mégis a pálmát a Le Lacban rendezett szabadtéri buli viszi, ahol tánc közben biztosan nem fogunk fázni, és éjfélt üt az óra csodálatos tűzijátékkal köszöntik az új évet.

 

 

St. Anton, Ausztria

Az asztalon táncolás Európai központja St. Anton. A leghíresebb bár a településen a Mooserwirt, ahol egy éjszaka alatt 5000 liter sört szolgálnak fel, és valószínűleg ugyan ennyi Jägermeistert :-). A másnaposság garantált ! De nem csak ezért érdemes szilveszterkor St. Antonba látogatni, hanem a remek programok is megérnek egy látogatást! December 28-án a Wiltener fiú kórus koncertjét hallgathatjuk, december 30-án a tűzijátékkal egybekötött Hóshowt nézhetjük meg (és egészen áprilisig minden szerdán is), és a klasszikus zene kedvelői a bécsi Ambassade Orchestra koncertjére vásárolhatnak jegyet. Szilveszterkor pedig St. Anton főutcáján számoljunk vissza a tömeggel, két Jäger között, és csodáljuk meg az éjféli tűzijáték ragyogó fényeit!

RukaRuka, Finnország

Ruka mindig remek sícélpont, ha már unjuk a szokásos osztrák sícentrumainkat. A sarkkör közelében a karácsony és a szilveszter változatos programokkal kecsegtet. December 30-án aludjunk igloo-ban és vadásszunk az Aurora Borealisra, szilveszter napjának délutánján pedig menjünk, etessünk rénszarvast vagy kutyaszánozzunk, de akár gyűjthetünk vad bogyókat az erdőben, vagy jéghorgászhatunk is, és a finom fogást szabad tűzön is megsüthetjük. De szilveszter estéjén akár vacsorázhatunk a 350 embert befogadó barlang étteremben a Konioluola-ban is az erdő közepén. A buli végén keressünk fel egy igazi finn karaoke bárt és mulassunk hajnalig! Másnap a szauna segít a macskajaj eltűntetésében ! Virtuális túra az étteremben

 

 

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.