Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Síeljünk át az újévbe!

2016-12-30 16:13:00

Nem kell messzire mennünk, ha az év utolsó, vagy a következő év első napján síelni szeretnénk!

Remek hóviszonyokkal várnak a hazai pályák is minket, nem kell csomagolni, hosszan utazni, a hazai pályáink a következő nyitva tartással várnak minket:

Síaréna

 

 

Síaréna: Az elmúlt éjjel dübörögtek a hóágyúk, és a munka gyümölcsét az A6-os pályán láthatjuk, élvezhetjük. Az A6-os pálya megnyitásával már 2476 méter hosszúságban, este kivilágítás mellett csúszhatunk Eplényben. Repül a négyüléses felvonó is.

Szilveszter napján 9 és 15 óra között, az új év első napján 11 és 21 óra között síelhetnek azok, akik sportolással szeretnék kezdeni az új esztendőt.

 

Visegrád

 

 

Visegrád, Nagyvillám: A Nagyvillámon is üzemeltek a hóágyúk az elmúlt éjszaka, így működik az 1/A,  a 2/A és a bébi pálya és szükség esetén akár 5 db felvonó várja a síelni vágyókat.  Működik minden szolgáltatás, a sí- és snowboard iskola, a kölcsönző a büfé és a melegedő is. Az év utolsó napján 9 és 16 óra között, január elsején pedig 11 és 21 óra között várják a csúszni vágyókat. Sajnos a hófánk és a szánkó pálya még nem működik, de nagy erőkkel dolgoznak a 3/a pálya üzembe helyezésén, és utána a szánkózók következnek :-).

 

Sípark

 

Sípark: jelenleg a 4-es pálya és a Sípark felső része az 5-ös és 6-os pályák, valamint a SíoktatóPark és a Saint Pista Funpark Kidz működik a hozzá tartozó felvonókkal. Az összes szolgáltatás, kölcsönző oktatás és a Hóhatár Hütte is működik.


SátorlajaújhelyZempléni kalandpark: a kalandpark sípályája december 31-én 16 óráig tart nyitva, és az új évet csak január másodikán kezdik. A hóvastagsága a hegy tetején kb 60 cm, míg a völgyben átlagosan 50 cm, így itt is remek körülmények között várják a csúszni vágyókat.

 

Kékestető : a Kékesen december 31-én 16.30-kor zár a sípálya és a kiszolgáló egységek.

kékestető

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.