Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Az összes felvonó üzemelni fog a hétvégén Eplényben

2017-01-05 20:02:00

Dübörög a szezon a Síarénában!

SíarénaEzen a héten is sokat hóágyúztak és még csak most jön a hideg java. Szerdán megnyitották az A4-es és a T2 számú sípályákat, csütörtöktől pedig megkezdték a Q7 és Q2 pályák behavazását, melyeket szeretnének a hétvégére megnyitni.

Igazi alpesi síhétvége van kilátásban, mert üzemelni fog az Intersport Síaréna összes felvonója, óránként összesen 7350 fős felszállító kapacitással. Reményeik szerint az időjárás is hozzájárul a hangulathoz, igazi kemény tél és hó is ígérkezik.

SíarénaJelenleg 3700 méter a síelhető pályahossz, a hétvégére a Q2 és Q7 pályák megnyitásával szeretnék ezt 4100 méterre növelni. A hó minősége kiváló, a tömörített hóréteg vastagsága a fő pályákon eléri a 80 cm-es átlagot.

Minden szolgáltatás üzemel. Felszerelés bérelhető közvetlenül a pálya mellett az Intersport Síkölcsönzőben, oktatóik pedig a síiskolában várják a növendékeket. Érdemes előre foglalni a felszerelést otthonról. Az online előfoglalás révén nem kell várakozni, előre elkészített felszereléssel várják a vendégeket.

Hamisítatlan hüttehangulattal találkoznak a látogatók, minden vendéglátóhely nyitva tart: Holle Anyó Étterme, Holle Anyó Pizzériája, Kemencés Büfé, Das Weltauto Körvár, grillbüfé.

Síaréna

 

 

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.