Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Gyere ki a hóra... Eplényben

2017-02-09 20:08:00

Kiváló körülmények és extra péntek a Síarénában!

A hét utolsó napjaira remek időt jósolnak a meteorológusok, így érdemes lécre pattani a Síarénában.

Éjszakánként a hóágyúk friss hóréteget varázsolnaka a lejtőkre, és nagy olvadásra napközben nem kell számítani. Éjszaka nem csak a hóágyú, hanem a ratrak is dolgozik, hogy reggelre tökéletes pályák várják a síbarátokat.

Éjszakánként a mínuszokban lehetőségünk nyílik friss havat ágyúzni a lejtőkre, a nappali felmelegedés pedig gyenge lesz így nem lesz számottevő olvadás.

Az A1-es A7-es és Q3-as pályákon rengeteg hó van még mindig, így tökéletes síeélményt nyújtanak, az A4-es A3-as A6-os Q2-es Q7-es pályákon kisebb már helyenként a hóréteg, de még mindig nagyszerűen síelhetőek!

Kezdd a síhétvégét egy jó éjszakai csúszással, hiszen holnap extrapéntek!

Ez azt jelenti, hogy közel 4 km kivilágított pályarendszeren lehet majd síelni már 18:00-tól egészen 22:00-ig, 40% kedvezménnyel!

Az A5-ös és Q5-ös pályákat sajnos a helyenkénti hóhiány miatt be kellett zárni, de nemsokára újra megnyílnak!

A holnapi nap folyamán is üzemelni fog az Audi Sport 4 üléses Sífelvonó, az 1-es, 2-es, 3-as csákányos és a T1-es tanuló felvonó!

Nyitva lesz a két szintes Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das WeltAuto körvár, a síkölcsönző és az oktatók is készen állnak arra, hogy mindenkit megtanítsanak biztonságosan síelni.

Hozzászólások

Régebbi cikkeinket ide kattintva találhatják.