Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

" A jég világa"

2011-2012. TÉL

HOJELENTESEK.HU FOTÓPÁLYÁZAT A JÉGBÁR TÁMOGATÁSÁVAL

Szereted a telet, a havas bolondozásokat, a téli sportokat? Vagy szívesebben üldögélsz a hüttében egy pohár forralt bor mellett könyvvel a kezedben? Kíváncsi vagy a különlegességekre, szereted az egyedi dolgokat? Tudtad, hogy Budapesten található az ország egyetlen jégbárja?

Szeretnénk, ha olyan képeket küldenétek be fotópályázatunkra, ami kapcsolódik valamilyen formában a jéghez, különböző megjelenési formáihoz.

Számítunk részvételedre fotópályázatunkon, mely 2012. február 1.-én indul „A jég világa” címmel.

A résztvevők között 2 db VIP belépőjegyet sorsolunk ki a Jégbárba.

Cím: Budapest, V. kerület, Váci utca 82.

GPS: N 47°29'17.57" E 19°3'26.05"

Nyitva: 13:00 - 23:00

18 éven aluliaknak kizárólag alkoholmentes italokat kínálnak. Dohányozni tilos!

Telefon: +36 209 666 000, www.icebar.hu

Feltöltési és beküldési határidők:

A fotókat 2012. február 3-tól lehet feltölteni az oldalra.

A beküldés lezárása 2012. február 29-én történik.

Eredményhirdetés 2012. március 6.-án a hojelentesek.hu weboldalon és a FB-on.

A pályázaton bármely természetes személy részt vehet, aki regisztrál a hojelentesek.hu oldalon.

Nevezési feltételek és pályázati kiírás

  • A pályázaton csak digitális fényképezőgéppel készült, kizárólag saját felvételekkel lehet részt venni. A képeket JPG, GIF vagy PNG-formátumban kérjük elküldeni. Maximális képméret 2 megabyte. Az ennél nagyobb méretű fotókat lekicsinyítve kérjük beküldeni.
  • A pályázaton csak olyan felvételekkel lehet részt venni, amelyek más pályázatokon, illetve nyomtatásban még nem jelentek meg nyilvánosan. (A fotós saját, személyes honlapjára feltett kép és fotós, vagy egyéb közösségi oldalakra, blogokra feltett kép nem számít nyilvános megjelenésnek, kivételt képeznek a fotósnak honoráriumot fizető, úgynevezett stockfotó oldalak, blogok. A kép ilyenen való megjelentetése kizáró tényező.)
  • A képek jóváhagyás után jelennek meg a megfelelő kategóriában, a feltöltéstől számított 24 órán belül.
  • A honlapon a kép mellett csak az oldal által generált sorszám jelenik meg.

Egyéb feltételek:

  • Csak olyan számítógépes korrekciót fogadunk el, ami a kép információtartalmát nem változtatja meg. A pályázó elfogadja, hogy a zsűri hivatott eldönteni, hogy a számítógépes utómunka még szabályos volt-e, vagy nem. Ez utóbbi esetben a pályázó elfogadja az esetleges kizárást.
  • A pályázónak a zsűri esetleges kérésére az eredeti képfájlokat be kell mutatnia.
  • A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a gyűlöletkeltésre alkalmas, közerkölcsöt sértő fotókat eltávolítja, és beküldőjüket kizárja a versenyből.
  • A pályázó elfogadja az azonnali kizárás jogát, amennyiben a zsűri a beküldött pályamunkával kapcsolatban bármilyen szabálytalanságot állapít meg.
  • A pályázó tudomásul veszi, hogy a pályázat kiírója a beküldött képeket – promóciós célra – ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja weboldalán és egyéb más megjelenési felületeken.
  • A pályázó nevezésével a pályázati feltételeket maradéktalanul elfogadja.

Mindenkinek sok sikert a pályázathoz!

 

 

Képfeltöltéshez kérlek olvasd végig a szabályzatot!

HOJELENTESEK.HU FOTÓPÁLYÁZAT A FUJI TÁMOGATÁSÁVAL

2010. TÉL

Szereted a telet, a havas bolondozásokat, a téli sportokat? Szeretsz gyönyörködni a jégcsapokon csillogó napfényben, a fehér lepelbe borult tájban? Szereted megragadni az emlékezetes, szívet melengető pillanatokat? És ezeket a pillanatokat meg is osztanád másokkal? Indulj te is fotópályázatunkon! A hojelentesek.hu 2010. január 18.-án elindítja második fotópályázatát „A tél melegsége” címmel.

Az első helyezett az alábbi díjazásban részesül:

FUJIFILM FINEPIX Z33WP fényképezőgép, mely havas, nedves körülmények között is kiválóan használható.

Feltöltési és beküldési határidők:
A fotókat 2010. január 17.-től lehet feltölteni az oldalra.
A beküldés lezárása 2010. március 16.-án történik. A fotókat előreláthatólag 2010. március végén bíráljuk el.

A pályázaton bármely természetes személy részt vehet, aki ingyenesen regisztrál a hojelentesek.hu oldalon.

Minden felhasználó csak egyszer regisztrálhat, és csak egy képet tölthet fel (azt is csak egyszer).

2010 márciusában a pályaműveket szakértő zsűri bírálja el. Emellett a fórumban várjuk a véleményeket, vitaindító megjegyzéseket is. Természetesen fenntartjuk a jogot a fórum moderálására.

Nevezési feltételek és pályázati kiírás

A pályázaton kizárólag saját felvételekkel lehet részt venni. A képeket JPG, GIF vagy PNG-formátumban kérjük elküldeni. Maximális képméret 2 megabyte. Az ennél nagyobb méretű fotókat lekicsinyítve kérjük beküldeni.

A pályázaton csak olyan felvételekkel lehet részt venni, amelyek más pályázatokon, illetve nyomtatásban még nem jelentek meg nyilvánosan. (A fotós saját, személyes honlapjára feltett kép és fotós, vagy egyéb közösségi oldalakra, blogokra feltett kép nem számít nyilvános megjelenésnek, kivételt képeznek a fotósnak honoráriumot fizető, úgynevezett stockfotó oldalak, blogok. A kép ilyenen való megjelentetése kizáró tényező.)

Egynél többször szándékosan beküldött fotó a pályázó automatikus kizárását vonja maga után. A képek jóváhagyás után jelennek meg a megfelelő kategóriában, a feltöltéstől számított 24 órán belül.

A pályázaton való részvétel módja:
A regisztráció után a pályázónak egy elektronikus pályázati dokumentumot kell kitöltenie és egy nyilatkozatot a kép eredetiségéről. Az itt megadott személyes adatok nem publikusak, a képek szerzője az eredményhirdetésig ismeretlen marad mind a nagyközönség, mind a zsűri számára, a honlapon a kép mellett csak az oldal által generált sorszám jelenik meg.

Egyéb feltételek:
Csak olyan számítógépes korrekciót fogadunk el, ami a kép információtartalmát nem változtatja meg. Tilos a montírozás, több kép egymásra másolása, képen szereplő elemek kiretusálása vagy bemásolása és a fotó bármilyen egyéb meghamisítása.
Megengedett a kép megvágása, lekicsinyítése, a szennyezett képérzékelő miatt a képre kerülő porszemek, szennyeződések retusálása, a színek korrekciója, illetve a fotó fekete-fehér és monokróm konverziója.
A pályázó elfogadja, hogy a zsűri hivatott eldönteni, hogy a számítógépes utómunka még szabályos volt-e, vagy nem. Ez utóbbi esetben a pályázó elfogadja az esetleges kizárást.

A pályázónak a zsűri esetleges kérésére az eredeti képfájlokat be kell mutatnia.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a gyűlöletkeltésre alkalmas, közerkölcsöt sértő fotókat eltávolítja, és beküldőjüket kizárja a versenyből.

A pályázó elfogadja az azonnali kizárás jogát, amennyiben a zsűri a beküldött pályamunkával kapcsolatban bármilyen szabálytalanságot állapít meg.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a pályázat kiírója a beküldött képeket – promóciós célra – ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja weboldalán és egyéb más megjelenési felületeken.

A pályázó nevezésével a pályázati feltételeket maradéktalanul elfogadja.

Mindenkinek sok sikert a pályázathoz!