Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Civetta

Távolság Budapesttől:
766 km
Síterep weboldala:
Síterep email címe:
 
Magasság:
979 - 2100 m
Szintkülönbség:
1121 m
 
Síliftek száma:
25
Kabin:
2
Álló:
11
Ülő:
12
 
Síbérletárak 2017/2018 főszezon:
1 nap 37 € / 6 nap 189 €
Hóréteg vastagsága:
20-50 cm
Utolsó havazás dátuma:
2017-04-06
Civetta
 
Sípályák hossza:
110 km
Fekete:
6 km
Vörös:
42 km
Kék:
32 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
30 km
 

Civetta a legnagyobb sí központ a VENETA országrészben. Teljesen összefüggő és hóágyúzott pályarendszer Cortina és a Marmolada Gleccser között.civetta

A Pelmo és Civetta csúcsok árnyékában található Ski Civetta síterület magába foglalja Alleghe, Selva di Cadore, Zoldo és Palafavera településeket. Alleghe a Marmolada gleccser és Cortina d’Ampezzo közelében, és a Civettai pályáknál található kisváros óriási hegyormok által határolt völgyben egy hangulatos kis tó partján fekszik. A szállodák és az éttermek többsége kicsi, hangulatos, szívesen látják a vendégeket. Ingyenes síbuszjárat van Alleghe és Cortina között.

A Civetta-hegység sípályája a könnyebb lankás lejtőtől a meredek, veszélyes pályáig minden síelő számára kínál síelési lehetõséget. Családok számára ideális síterület. Lehetőség van a Sella Ronda pályáinak kipróbálására - miután tagja a Dolomiti Superski-nek.

Ski Civetta területén nem csupán nappal síelhetünk: Zoldóban egy 5 km hosszú pályán a csillagos ég alatt is csúszhatunk. Ez a legmodernebb világítórendszer Olaszországban, mely európai szinten is kiemelkedő. Cristelin és Foppe kivilágított pályái látják vendégül minden évben a Ski Challenge Dolomiti Stars első szakaszát.

A sífutókat 30 km-nyi sífutópálya várja. Az alábbi képeken láthatjuk, hogy a snowboard rajongóinak is tartogatnak meglepetést.

Civetta Civetta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aprés ski: korcsolyapálya, disco.
Egyéb: Esti sízés kivilágított pályákon.*

Címkék

Hozzászólások