Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Livigno

Távolság Budapesttől:
905 km
Síterep weboldala:
Síterep email címe:
 
Magasság:
1800 - 2900 m
Szintkülönbség:
1100 m
 
Síliftek száma:
33
Kabin:
3
Álló:
14
Ülő:
16
 
Síbérletárak 2017/2018 főszezon:
Napi síbérlet ára felnőtt 29,50 Euró/nap, gyerek 26,5 €/nap, heti 132 € felnőtt, 91 €/gyerek. 2003-ban és utána születetteknek a 3. naptól kezdődően ingyenes.
Hóréteg vastagsága:
0-94 cm
Utolsó havazás dátuma:
2017-04-10
Webkamera
Livigno
 
Sípályák hossza:
154 km
Fekete:
20 km
Vörös:
54 km
Kék:
40 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
40 km
 

livigno

 

Livigno a híres olasz síterep ideális választás , hogy pihenésünket a hegyekben töltsük. E síterep az Alpok szívében Lombardiában, Sondrio tartományban helyezkedik el. Livignoban a legnépszerűbb sportok természetesen a télhez kapcsolódnak, s ezek a sízés, snowboardozás és a telemark. A livignoi sípályák között egyaránt találunk a kezdőknek és a haladóknak megfelelőt.

 

 

A livignoi sílift hálózat 115 km-nyi sípályára szállítja az utasokat. 4 kabinos felvonó, 14 ülőfelvonó és 13 sílift szolgál ki, a hegy mindkét oldalán 1800 méteres tszf magasságtól 2900 m magasságig,  óránként akár 47 ezer sízőt. A sípályák mindig tökéletesen gondozottak, s a sízés szerelmesei 12 fekete, 37 piros és 29 kék pálya között választhatnak.livigno

Nem elhanyagolható a tökéletesen gondozott pályák mellett a panoráma és a csodálatos friss levegő vonzereje sem.

A sífutás szerelmeseinek egy 40 km-es gyűrűt alakítottak ki a Spol folyó mentén.

Az adrenalin függő snowboardosok Livignoban találhatják meg Olaszország legnagyobb Snowparkját, amely Európa legjobbjai közé tartozik, ugratókkal, halfpipe-okkal. Rengeteg versenyen és különböző rendezvényeken vehetünk itt részt, mint pl. a Budweiser River Jump vagy a World Rookie Fest.

A telemark és a freestyle rajongói is megtalálják Livignoban a saját szórakozásukat, sőt minden évben a szezon egy hetét a telemarknak szentelik e síterepen, rengeteg rendezvénnyel, promóciókkal.

Távol a város zajától, ott ahol még mindig a természet az úr, kezdődnek a hótalpazás kedvelőinek ösvényei. Livignoban hegyi vezetőt is bérelhetünk, aki technikai tanácsot ad és megmutatja a hótalpon elérhető gyönyörű völgyeket, csúcsokat. A hótalpazást minden nehézségi fokozaton kipróbálhatjuk.

Livignoba megszállhatunk, kényelmes, barátságos szállodában vagy akár apartmanban is. Bárok, pubok, discok sorakoznak a szórakoztatásunkra, és ne felejtsük el, hogy az üzletekben vásárolt áruk vámmentesek!

Aprés ski: korcsolya, tenisz, lovas szán, szauna, uszoda.

Látogasson el Livignoba és érezze magát otthon a hamisítatlan tradicíók között.*

 

 

Hozzászólások