Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Síoktatás

Freeride Club (Budapest XI. kerület - Budaörs)

Síiskola neve:
Freeride Club (Budapest XI. kerület - Budaörs)
 
Síiskola címe:
Budapest
Budaörsi út 180-nál induló Vöcsök u. végén
 
Telefon:
06-70-9499565
 
 
E-mail:
 
 
Freeride Club (Budapest XI. kerület - Budaörs)
 
Bemutatkozás:
A Freeride Club három szóban összefoglalva: kaland, élmény közösség

Sí és snowboard iskola, síkölcsönző, síszervíz, sí szakbolt, utazási iroda, minden egy helyen a vendégeink igényeihez és kényelméhez alkalmazkodva. Minden vendégünkre kiemelt figyelmet fordítunk! Próbálj ki minket, és garantáltan jó élményekkel távozol! 

 
Bővebb információ:

A Freeride Club név egyet jelent a színvonalas és minőségi sí- és snowboard oktatással, Budapest leghosszabb műanyag pályáján. Esti megvilágítással, sífelvonóval, mini pályával, hófánk pályával és saját zárt parkolóval rendelkezünk. Minden évben szeptemberben nyitunk és egészen május végéig nyitva tartunk. 

Elsődleges számunkra, hogy ne csak oktassunk, hanem megszerettessük ezt a gyönyörű sportágat, ennek érdekében játékos foglalkozásokat tartunk a gyerekeknek, próbálunk mindig jó légkört teremteni az oktatás során, tanítványaink nagy részével baráti kapcsolatot ápolunk. Családbarát hozzáállásunk mellett a fiatalos lendület, jókedv, türelem valamint a maximális szakmai felkészültség jellemző ránk. Mi mindannyian a sport szerelmesei vagyunk, testnevelő tanárok, edzők, oktatók és egykori versenyzők.

Az oktatás mellett törekszünk komplex szolgáltatást nyújtani, ennek érdekében a sípálya közelében, hütte hangulatú irodánkban várunk, ha szeretnél hozzánk beíratkozni vagy sítúráinkra jelentkezni. Az iroda mellett található szakboltunkban, a te igényeidhez alkalmazkodva, szakértő kollégáink segítenek a megfelelő sífelszerelés kiválasztásában.

Hozzászólások