Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Jahodná

Távolság Budapesttől:
279 km
Síterep weboldala:
Síterep email címe:
 
Magasság:
585 - 715 m
Szintkülönbség:
130 m
 
Síliftek száma:
7
Ülő:
7
 
Hóréteg vastagsága:
Nincs adat
Jahodná
 
Sípályák hossza:
18,4 km
Működő sípálya:
0 km
Fekete:
-
Vörös:
1,1 km
Kék:
300 m
 
Zöld:
-
Sífutó:
17 km
 

A Jahodná síközpont a Gömör/Abov/Kassa régióban helyezkedik el. A Jahodna Üdülőközpontot Kasától 15 km-re ( Spisska Nová Ves irányába) kellemes, zöld övezetben egy erdőkkel körülzárt területen találjuk. Ideális családi kirándulások, baráti társaságok részére, rendezvények, sportesemények lebonyolítására télen és nyáron egyaránt. A felszereltségének köszönhetően a kikapcsolódást kedvelők és az aktív élet szerelmesei is megtalálják számításukat. A síközpont alapállomása 585 m tengerszint feletti magasságban található és a legmagasabban fekvő pontja 705 m t.f.m. magasságban fekszik. A teljes szintkülönbség 120 métert tesz ki. A Jahodná központban a síszezon decemberben kezdődik és márciusig tart. A lesiklópályák teljes hossza 1,4 km, a teljes hosszon hóágyúzható.

A Jahodná központ területén 7 sífelvonó található. A terepek igényesség szerinti megfelelő kombinálása lehetőséget nyújt a kezdő, valamint a tapasztalt síelők számára a központ kihasználására. A gyermekes családoknak lehetőségük nyílik a gyermek sífelvonó, esetleg a síóvoda kihasználására, melyek a központ területén találhatók.

Esti síelésre is van lehetőség az 560 méter hosszú megvilágított pályán.

A Jahodná síközpontban a sífutás kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő szórakozást, mivelhogy a központon belül e sport rajongói számára 17 km hosszú pálya áll rendelkezésre.

A sífelvonóktól 300 méteres körzetben a síközpont látogatói számára fenntartott, 300 ingyenes parkolóhely található. *

 

Címkék

Hozzászólások