Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Kokava

Távolság Budapesttől:
190 km
Síterep weboldala:
Síterep email címe:
 
Magasság:
620 - 800 m
Szintkülönbség:
180 m
 
Síliftek száma:
8
Ülő:
8
 
Síbérletárak 2017/2018 főszezon:
1 nap 11 EUR / 6 nap 54 EUR
Hóréteg vastagsága:
Nincs adat
Utolsó havazás dátuma:
2017-01-13
Kokava
 
Sípályák hossza:
1,6 km
Működő sípálya:
1 km
Fekete:
-
Vörös:
800 m
Kék:
800 m
 
Zöld:
-
Sífutó:
-
 

 

Kokakva Línia a Szlovák Érchegység déli nyúlványain, Budapesttől mindösszesen 180 kilométerre a sztolicei hegyek között 800 méter magasságban található. A közigazgatásilag Rimakokavához  tartozó, de attól 11 kilométerre, Északra fekvő üdülőhely. A polyánai és a Murányi fennsík nemzeti park kiterjedt erdőségei között, távol a nagyvárosoktól helyezkedik el. Nyáron is hűs klímája és tiszta levegője miatt télen - nyáron egyaránt kedvelt üdülőhely.

Kokava Línián mára több mint száz nyaraló, tucatnyi vendégház, három panzió és egy szálloda épült, mégis a vidék megőrizte jellegzetes arculatát. Az itt élők barátságos, vendégszerető emberek hírében állnak. Vendégszeretetüket főleg magyar vendégek élvezik, de akadnak más országokból is bőven ide látogatók.éli sportok

A Kokava-Línia síterep két részből áll. Linia főleg a kezdőknek, gyerekeknek jó célpont. 4 kék pályából és a hozzájuk csatlakozó felvonókból áll, a pályák szintkülönbsége 80 méter, és itt találhatunk még egy ingyenes gyermek felvonót és pályát. A másik rész Háj, ez egyetlen 490 méter hosszúságú 120 méteres szintkülönbséggel rendelkező  közepesen nehéz, piros jelzésű pálya.

A két sípálya kifogástalan állapotáról hóágyúk és egy nagy teljesítményű modern ratrak gondoskodik naponta.

A szinte érintetlen táj nemcsak télen, de egész évben streszmentes pihenést biztosít. Évről évre népszerűbb nyaralóhely Kokava.

Az üdülőhelyen ideális szálláshelyek várják az ide látogatókat. Mindenki megtalálja a saját szórakozását. Lehet túrázni, hegyibiciklizni, siklóernyőzni, lovas túrázni. Szívesen szerveznek iskoláknak színes programokat, vagy cégeknek konferenciákat, csapat építő tréningeket.

A pályákat naponta karban tartják és folyamatosan hóágyúzzák. Pénteken és szombaton esti sízés alkallmával a sípályák teljes hosszukban kivilágítottak.

Nyitvatartás: naponta 9:00-16:00.

Esti sízés: pénteken és szombaton 17:30-20:00.

Mottójuk: Kokava-Línia, pihenés és szórakozás télen-nyáron!*

Címkék

Hozzászólások