Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Králová - Zólyom

Távolság Budapesttől:
169 km
Síterep email címe:
 
Magasság:
650 - 800 m
Szintkülönbség:
150 m
 
Síliftek száma:
5
Ülő:
5
 
Hóréteg vastagsága:
Nincs adat
Utolsó havazás dátuma:
2013-02-23
Králová - Zólyom
 
Sípályák hossza:
2,1 km
Működő sípálya:
0 km
Fekete:
-
Vörös:
1,4 km
Kék:
700 m
 
Zöld:
-
Sífutó:
-
 

Kralova /Dobrókirályi/ Zólyom városától délre, 7 km távolságra, a Javorie /Jávoros/ hegység letőin fekszik. A tulajdonképpeni üdülőkomplex egy nyílt napos völgyben, cirka 800 m tengerszintfeletti magasságban terül el, s a központban megtalálható szálloda, menedékház és a felvonók. Královát főleg téli sportközponként ismerik a látogatók.

A terjedelmesebb rekonstrukciót követően öt, kölcsönösen összekapcsolt sífelvonó, továbbá karbantartott sípályák, sífutópályák, sporteszköz - kölcsönző (szánkó, boby, sí, snowboard), az igényesebbek részére pedig hó - szkúter is áll a látogatók rendelkezésére. A pályák gondozottak, hóágyúzásra szükség szerint van lehetőség.

Szolgáltatások: sífelszerelés kölcsönző (szánkó, bob, sílécek, snowboard) az igényesebbeknek motoros szán és négykerekű terepjáró motorok kölcsönzése.

Lehetőség van sítanfolyamok szervezésére.

Nyári kínálat: teniszpálya, nyári sielés és versenyszánkózás, strand – röplabda, lovaglás és motorkázás négykerekü terepmotoron, kirándulások, gyönyörködés a természetben, erdei gyümölcs szedése, gombázás, kondíció - és turistaösvények, gyönyörködés a legszebb éjjeli égboltban, természeti iskolák (olcsó szállás), halászat és vízi sportok.*

Hozzászólások