Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Bohinj - Vogel

Távolság Budapesttől:
539 km
Síterep weboldala:
Síterep email címe:
 
Magasság:
570 - 1800 m
Szintkülönbség:
1230 m
 
Síliftek száma:
9
Kabin:
1
Álló:
4
Ülő:
4
 
Hóréteg vastagsága:
Nincs adat
Utolsó havazás dátuma:
2015-11-26
Webkamera
Bohinj - Vogel
 
Sípályák hossza:
18 km
Fekete:
12 km
Vörös:
4,5 km
Kék:
1,5 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
-
 

A vogeli sícentrum magasan a gyönyörű Bohinj-tó felett helyezkedik el a Triglav Nemzeti Park szívében. A sípálya 1964 óta van használatban. 2001-ben felújították a kabinos felvonót, és így az 950 embert szállíthat óránként a hegy lábától 1535 m tengerszintfeletti magasságba, ahol lélegzetelállító kilátás nyílik a környező hegyekre.

A szezon december végétől május elejéig tart, és ezalatt az idő alatt tökéletesen  kezelt pályákon sízhetünk. A sífutás szerelmeseire is gondolnak nekik sífutópályát gondoznak. A snowboard szerelmeseit pedig snowboardpark várja.

A szokásos szolgáltatásokat itt is megtaláljuk. Síiskola, síszervíz, síkölcsönzés, síóvoda, funpark a gyerekeknek, szervezett szűzhavazás mind mind megtalálhatóak a kínálatban. Éttermek sokasága várja a sok sportolásban megéhezett látogatókat.

Aprés ski partik általában a kabinos felvonó felső állomásánál Viharniknál vannak ahol bárok, éttermek várják a szórakozni vágyókat. Gyakran szerveznek zseblámpás partikat, a zenéről és a szórakozásról Dj-k és animátorok gondoskodnak. Programokat  és játékokat szerveznek a legkisebbektől a legidősebb korosztályig mindenkinek.

A kabinos felvonó egész évben működik, reggel 8 és este 6 óra között félóránként indul, kivéve az éves karbantartás idejét.*

 

Címkék

Hozzászólások