Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Cerkno

Távolság Budapesttől:
513 km
Síterep weboldala:
Síterep email címe:
 
Magasság:
987 - 1291 m
Szintkülönbség:
304 m
 
Síliftek száma:
8
Álló:
6
Ülő:
2
 
Hóréteg vastagsága:
50 cm
Utolsó havazás dátuma:
2017-01-13
Cerkno
 
Sípályák hossza:
19,6 km
Fekete:
4 km
Vörös:
5 km
Kék:
9 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
1,6 km
 

A cerknoi sícentrum egy családias síterep, mely 18 km-nyi pályával rendelkezik, melyeken a kezdők, a haladók és a profi sízők is megtalálják a maguk szórakozását. A síterep szükség esetén beveti hóágyúit is. A sífutók számára kb 1600 méternyi sífutópályát kezelnek.

A cerknoi síterep rendelkezik Szlovénia leggyorsabb, modern sífelvonó rendszerével, a maga 2 hatüléses, 2 négyüléses, és 2 kétüléses és 2 húzófelvonójával.

A legfontosabb sífelvonó felső állomásánál találunk egy gyönyörű alpesi stílusú önkiszolgáló éttermet, melynek külső teraszáról tiszta időben elláthatunk egészen a Triglav hegy 2864 méteres csúcsáig, mely Szlovénia legmagasabb pontja. Itt találhatunk gyermekünknek játszóházat is.

2010 Jauárjában nyílik az adrenalin függő snowboardosok játszótere a Snow Fun Park ahol half pipe várja a síakrobatákat és hódeszkásokat.

A gyerekeknek a síóvoda, -iskola, áll a rendelkezésükre, mely egész nap, minden időjárási körülmények között szórakoztatja a gyerekeket. Versenyeket is szerveznek itt a csemetéknek, ahol mindenki biztosan nyer.

Téli túraútvonalak indulnak a felvonó felső állomásától a kirándulók kedvérért.*

Címkék

Hozzászólások